הנני אישה מבוגרת בת 73. אם לבן חולה סכיזופרניה במצב מאוד קשה.ביום חמישי 27/7/2017 הצלחתי לאחר מאמצים מרובים לקחתו לחנות אופטיקה כדי לקנות לו משקפיים חדשים כי במשקפיים שלו אינו יכול לראות טוב. הם מתאריך 13.10.2010. באנו לחנות אופטיקלאסה בחולון רחוב חנקין 47 בתחילה רציתי רק להחליף לו את העדשות אך לבסוף החלטתי לקנות לו משקפיים חדשים כולל מסגרת. עלינו למעלה כדי להתאים לו את העדשות עם בעל החנות בשם עופר הוא התקשה להתאים לו עדשות כי קשה להתנהל עם בני בגלל מחלתו ולאחר מספר מועט של בדיקות עופר החליט להשאיר את מספר העדשות לפי המשקפיים הישנים ןלא ניסה אפילו לבדוק את הראיה במכונה האוטומטית ולמרות שלפני שהגעתי צלצלתי אליו כדי לברר אם יש לו מכונה אוטומטית והוא ענה בחיוב.בעת הבדיקה לא הייתי מרוכזת אך כאשר יצאתי לאחר ביצוע העיסקה חשבתי מה עשיתי כאן בני נשאר עם אותם המשקפיים כלום לא השתנה ומי שהרויח מזה זה רק עופר שעשה עיסקה עם אנשים שלא מבינים.
למחרת בבוקר התקשרתי לעופר ורציתי לבטל את העיסקה והוא סרב בכל תוקף ואמר שהמשקפיים כבר מוכנים אך הוא שיקר ורק שבוע לאחר מכן הודיע לי שהמשקפיים מוכנים אך כלל לא הלכתי לקחתם.הוא לא מוכן לבטל את העיסקה למרות שהוליך אותנו שולל ומכר לבני משקפיים שאינן מתאימות לו בסכום של 1200ש"ח אותם שילמתי מייד. וגם לא איכפת לו שאגיש נגדו תביעה משפטית
ביקשתי מעופר את שם משפחתו כדי להגיש תביעה והוא סרב לתת לי ואמר שהוא רק עובד בחנות והחנות שייכת לאדם בשם משה משיח מס' ת"ז 56543754. בברור שערכתי באיגוד האופטמטריסטים נאמר לי שאין אדם בשם עופר שהוא בעל רשיון לעסוק באופטומטריה מסתבר שעופר מנהל את החנות ללא רשיון ומוכר משקפיים שזה מוצר בריאותי לראייה ללא תעודה ובעל הרשיון כלל אינו נמצא בחנות ועופר ניצל זאת ומכר לבני משקפיים שאינן מתאימות לו
מסתבר שמשה משיח הוא בעל שתי חנויות אופטיקה אחת בחולון ואחר ברמת השרון והוא כלל אינו נמצא שם ומנהלים את החנות אנשים ללא רשיון וללא התחשבות בלקוחות.
בני ואני מתקיימים מקצבאות ביטוח לאומי ועכשו אין לי כסף לקנות לו משקפיים במקום אחר גם כך חייו מאוד קשים הוא גם צריך לסבול מבעיות ראייה.
כמו-כן לעופר היה אסור לסרב לבטל את העיסקה כי פניתי אליו לביטול העיסקה למחרת ולא עברו 14 יום חוץ מזה שאני קשישה ובגילי אני יכולה לבטל עיסקה עד 4 חדשים.
את משה משיח בעל החנות איני יכולה לאתר בררתי את כתובתו במשרד הפנים ואף אחד לא עונה שם לטלפון , כך שאיני יכולה לתבוע את עופר כי אני לא יודעת את שם משפחתו ואת משה משיח אני גם לא יכולה לתבוע כי אין לי מען למשלוח התביעה.
שלום,
אני מציע לך לפנות אליי טלפונית לצורך סיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר