שלום רב,
טכנאי לתיקון שערים ביקר אצלנו במפעל.
קיבלנו חיוב: 4 שעות * 250 ש"ח שזה שעה של ביקור טכנאי + 3 שעות נסיעה ( מקיסריה כביבול עד אשדוד ובחזרה).
+ הוצאות רכב 160 ק"מ * 2.60 ש"ח מקיסריה לאשדוד וחזרה.
לא כולל מעמ.
נראה לי מוזר שמחייבים אותי בשעות טכנאי שהוא על הכביש בדרך אלי ובחזרה.
ולא רק בשעת בדיקת המערכת ( שדרך אגב יצא שהתקלה מקורה אינו בשער ולכן הטכנאי לא תיקן כלום).
שלום,
לא נשמע לי סביר לחייב על נסיעה.
לא נשמע לי סביר "לעבוד" 4 שעות כדי לגלות את מקור התקלה וכי הטכנאי אינו יכול לתקן את התקלה.
לעניין החיובים שגבו ממך אני מציע לך לעיין בהסכם / תקנון של החברה בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
1. החיוב 4 שעות, כך הוסבר לי, הוא על 1 שעה תיקון ו-3 שעות נסיעה הלוך חזור.
לדעתי לא סביר לחייב על שעות נסיעה כשעות עבודה של טכנאי
2. למרות כל האמור לעיל, במחירון החברה רשום שהם גובים גם נסיעות וגם הוצאות נסיעה ואת התעריפים המדוייקים. האם ניתן לעשות משהו בנדון כי הדבר נראה לא סביר? או שבגלל שהכל רשום במחירון הבעיה היא שלי שלא ביקשתי מחירון או הצעת מחיר לפני?
1. קיבלתי את המחירון מהם שמסביר בפירוט שהם גובים על ק"מ וגם שהשעות נסיעה הלוך חזור נכללות כשעות עבודה.
2. האם בכל זאת, אף שהדבר מופיע במחירון החברה, חוקי לגבות שעות עבודה על נסיעות הלוך ושוב? ותשלום נוסף הוצאות נסיעה פר ק"מ? האם לא המעסיק צריך לממן הוצאות נסיעה ולא הלקוח שהזמין טכנאי?
תודה על העזרה
אורי
שלום,
למעשה חתמת עם מסמך (הסכם) שאתה מסכים לתנאים שלהם כלומר אתה מסכים לשלם לטכנאי בעבור נסיעותיו.
הדבר שאפשר לעשות הוא לתקוף את אי חוקיות או אי סבירות ההסכם עצמו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר