, לקראת סוף שנת 2015 שלחתי בקשה לניתוח מבזק בינלאומי מאחר והצטרפתי לאורנג כספק חדש , הכל נעשה בקשר שהיה זכור לנומ באמצעות טלפון ופקס . לפני חודש לאחר שנתים וקצת עדיין ממשיכים לחייב אותי בהוראת קבע סכום 185 שח כאשר בו כולל את המייל שלי שהוא עדיין פעיל אצלהם ולהערכתי כל חודש צריך להיות חיוב של 30 שח לערך. אך החיוב ממשיך לרדת גם לגבי הספק אינטרנט שלי סך 185 ש"ח. לצערי לא יצא לי לבדוק את החיובי אשראי עד לרגע זה התקשרתי אליהם וקודם כל ביקשת לבטל הכל אצלהם מיידית ולבדוק שיחות מוקלטות ופקסים שנשלחו למעלה משנתיים ולא נמצאים ברשותי כל ניירת להוכיח את ביטול שנעשה איתם בתחילת 2015.
ידוע לי כי נותקתי מהמייל האישי שלי ואין ביכולתי להכנס אליו שאכן ביטלו אך את הנזק הכספי שמדובר פה מעל 4000 ש"ח לגבי זה לא דאגו לחזור אליי בנושא.
מה עלי לעשות בעניין ? אודה לתשובה מיידית
גלית
האם אני זכאית להחזר כלשהו על עוגמת נפש והמשך החיובים שנעשו מאז שהופסק? תודה מראש, גלית הוד השרון
זמינה לאחר השעה 16:00
שלום,
במידה ויש לך ראיות להוכחת טענותיך, אליך לפנות לחברה להציג את הראיות ולבקש את כספך בחזרה בנוסף לפיצויים.
באם פנייתך לא תסייע אני ממליץ לך לפנות לעו"ד כדי שיטפל בעניין זה בשמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר