שלום,
רכשתי מחשב דרך האינטרנט ,בתהליך הרכישה הייתה אופציות של בחירת מפרט בהתאמה אישית ללא תוספת תשלום.עשיתי הזמנה ותוך יומיים העסק יצר איתי קשר והתנצל על הטעות שהייתה באתר והודיעה לי כי המרט בהתאמצה אישית שבחרתי הוא בעצם בעלות של כ-7,000 ש"ח תוספת למחיר המחשב שהוא עוד 13,500 ש"ח .
הסברתי להם שזה לא היה רשום בשום שלב כי זה עולה כסף נוסף ואני לא מעוניינת לשלם את זה אלא לקבל כפי שהזמנתי.הם טענו שאני ידעתי על הטעות ובמקוון עשיתי הזמנה אבל מצידי איך אני אמורה לדעת על הטעות ?? בסופו של דבר הם ביטלו לי את העסקה .השאלה האם אני יכולה ללכת לבית משפט ולתבוע אותם ?לדרוש שיספקו לי את המחשב כפי שהזמנתי וללא שום תוספת תשלום ?
שלום,
חוק הגנת הצרכן קובע כי על חברה לספק לצרכן מוצר במחיר שהוא רכש אותו, גם אם נעשתה טעות בתמחור המוצר על ידי המוכר.
לא זו אף זו, החוק קובע כי במידה והעסק לא מוכר את המוצר במחיר המוצע, עליו לשלם פיצויים ללא הוכחת נזק בגובה של עד 10,000 ש"ח.
בעניינך, כעת את זכאית לקבל את המחשב עם כל התוספות שביקשת וללא תשלום נוסף ובנוסף פיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר