שלום רב,
עברתי ליס הנציג שעדכן את העסקה רשם כתובת לא נכונה שלי אמרתי לו מספר פעמים שזאת כתובת שגויה הוא טען שזה לא חשוב אם מספר בית לא נכון. חשבתי שאולי זה נותן לו איזה בונוס על התקנה שלא יצטרכו לעשות מכיוון שיש צלחת אז הסכמתי להשאיר את העסקה עם מספר בית אחר. הגיע נציג יס אמר אין תשתית , הנציג טעה ברישום בית, יתקשרו אליך מחר לקבוע מועד התקנת תשתית. הגיע מחר שזה היום, אף אחד לא טרח להתקשר התקשרי פעמיים הבטיחו לי שמחר יתקשרו על בטוח. השאלה שלי היא במידה ומחר אף אחד לא מתקשר לקבוע איתי האם אני יכולה לבטל את הוראת הקבע ולשלוח באתר נתק ביטול עסקה? (העסקה נעשתה ב10/9/17) מה מועד אחרון לביטול עסקה בכלל על פי חוק? (הכוונה למשל אם קונים מוצר בחנות ומתחרטים יש מועד זמן שבמהלכו אפשר להחזיר אותו . איך מחושב מועד כזה בעסקאות? הכוונה כמה ימי עסקים מותרים לביטול עסקה)
תודה מראש
שלום,
החוק העוסק בעניין ביטול עסקה הוא - תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה).
באם עד כה אף אחד לא הגיע את רשאית לבטל את העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עד כה הגיע נציג יס שהיה אמור לעשות חיבור במידה ויש תשתית ואין תשתית. האם זה נחשב שמישהו הגיע ? אם כלום לא נעשה? בחוק כמה ימי עסקים מותרים לביטול עסקה?
תודה מראש
שלום,
שאלתך תלויה במספר גורמים - לדוגמא מי קבע בתחילה שיש תשתית ? (מי התרשל).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הגיע נציג יס שקבע. בחוק שהפנת אליו אותי רשום שתוך 14 יום אפשר לבטל .זה תקף גם במקרה שלי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר