שלום, רכשתי מיטה יהודית, אשר הגיעה אליי במועד בתאריך 14/9/17
בעת ההרכבה ראיתי שהימטה היא לא המיטה שהזמנתי וביקשתי מהמוביל שיפסיק להרכיב. הוא מצידו טען שאינו מפסיק, התקשרתי לחנות וענתה המנהלת שצעקה ואמרה זה מה שהזמנת וזה מה שיש אני לא מחליפה לך שום דבר. ואסרה על המוביל להחזיר את המיטה למפעל.
ברגע שהמוביל יצא הנחתי את המזרונים על המיטה וראיתי שהיא בכלל לא בגודל שהוזמן והמזרון לא נכנס, יש סטיה של 6 ס"מ
בשל כך המיטה לא נסגרת. בלילה כאשר שכבתי הבינתי שהרגליים של המיטה לא מפולסות והמיטב מתנדנדת בכל פעם שמסתובבים להחליף צד בשינה. בנוסף לכך המיטה שהוזמנה היתה שמנת וקיבלתי מיטה עם רגליים בצבע לבן. בנוסף הזמנתי רגליים קדמיות כמו בקטלוג חדרי השינה של החנות וקיבלתי מיטה ללא רגליים אלא פלטה אחת שלמה.
התקשרתי וביקשתי שיחליפו לי את המיטה והמנהל צרח עליי שהוא לא מתכוון להחליף שום דבר אחא רק לתקן. הסברתי לו שקניתי מיטה חדשה ואני רוצה מיטה חדשה ולא מתוקנת. הוא רצה לתקן גם את הבסיס של המיטה, גם את גב המיטה וגם את רגלי המיטה הקדמיות. דבר אשר מפרק את המיטה לגורמים. ואני לא הסכמתי שיפרק וירכיב כל כך הרבה חלקים והייתי בעמדה שקניתי מיטה חדשה ואני רוצה חדשה. הוא צרח עליי אמרתי לו שאני לא מעוניינת בשירות ועברו רק 22 שעות והמוצר פגום מכל כיוון והמיטה היא לא מה שהזמנתי ואני מעוניינת בביטול עסקה. אמר לי שאנקוט באיזה אמצעים שאני רוצה ולא משנה מה הכסף שלי נשאר אצלו. אני מעוניינת בביטול עסקה ולא מעוניינת להיות לקוחה שלו. האם אוכל לבטל עסקה? על מוצר פגום?
שלום,
בוודאי שכן.
בהתאם לדברים המתוארים לא יהיה מנוס מלהגיש תביעה לצורך ביטול העסקה.
במידה ואת מעוניינת בסיוע משפטי בעניינך, אנא פני למשרדי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר