אני ליפני כמה חודשים קניתי שתי מכשירים חדשים לגמרי שאף פעם לא עברו תיקן ולא בשום מקום אחר אז התחיל ליהיות איתם בעיה עים חברת פרטנר כמו זיוף מידע ומידע מוזר שמסרו לי אני נתתי להם הסברים שמעולם לא ביצעתי עיסקה כלל במרכז פתח תיקווה במרכז השירות שלהם שם אמרו שיש הוכחות אז ביקשתי 40 פעמים ליבדוק זואת לא בדקו אמרו לי שמותר לחברה לזייף מידע על הלקוח עכשון הופעל נגדי חסימה של קבלת שירות הלקוחות של הכול ביגלל שמנהל כתב במערכת שהלקוח לא נתן הסבר מדוע התקשר מלא פעמים למרות שכן נתתי אז עשיתי בדיקה באתר שלהם כדי ליבדוק כמה חודשים נישאר לאחריות היצרן כתוב לי אין אחריות יצרן למספר הסידורי שהוזן כאן ככה כתוב לי יש לי באמת תקלה במכשיר שרק עבר 3 חודשים מאז שקניתי אך החברה מסרבת לתקן לי אותו כי גם זה נחשב שירות לקוחות כול מה שקשור לשירות הלקוחות אני יותר לא יקבל שירות נאמר לי שזה הוראה מהמנכהל של החברה וככה זה לתמיד אני שואל עים זה חוקי שחברה מסירה ככה סתם את אחריות היצרן ביגלל שבא לה אני חיוב לדעת הכול עכשון
שלום,
לא. חברה אינה יכולה להסיר אחריותה סתם כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר