שלום, רציתי לדעת מה אני יכול לעשות במקרה של מוצר שלא סופק בזמן שהובטח. אני מבין שאני יכול לבטל את העסקה ולקבל את הכסף, אבל במקרה זה אני לא מעוניין לבטל את העסקה, אני מעוניין שהמוצר יגיע אלי בתוספת פיצוי כלשהו על האיחור ועל עוגמת הנפש.
מדובר באלבומים שהזמנתי דרך חברת "זומה" באינטרנט. הזמנתי 4 אלבומים ב-4 הזמנות שונות (מפני שהיו לי קופונים, ובאתר ניתן להזין כל פעם קופון אחד). קיבלתי אישור על כל ההזמנות ונאמר שזמן האספקה המקסימלי עומד על 16 יום. 16 ימי עסקים עברו ביום ראשון לפני שבוע. היום קיבלתי אלבום אחד בלבד, למרות ש-3 הזמנות נעשו ביום אחד ואחת נוספת ביום למחרת.
יצויין שבאמת יש פה הרבה עוגמת נפש, מפני שביקשתי בהודעות דרך הצ'אט באתר (זו דרך התקשורת היחידה שהם מציעים!) - 5 פעמים (!!!) שיעדכנו את הכתובת שלי וישלחו לי את כל ארבעת האלבומים יחד. כל פעם אמרו לי שההזמנה עוד לא עלתה ושאנסה שוב מחר/בעוד יומיים/בתחילת השבוע. כך עשיתי, עוד הודעה ועוד הודעה, אך בסופו של דבר שלחו כאמור רק אלבום אחד - ולכתובת הישנה!!! עוד יצויין שמ-18.9 לא חוזרים לאף הודעה שלי בצ'אט, וגם לא להודעות שהשארתי בפייסבוק. אני מבזבז שעות רבות כדי לנסות להבין מה קורה עם ההזמנות שלא הגיעו ואין עם מי לדבר. אני כותב בפורומים ופניתי כבר למועצה לצרכנות, וממש מכלה את זמני היקר.
אז... נשאלת השאלה מה אני יכול לעשות במצב זה?
האם כדאי להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות על עוגמת הנפש?
האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?
שלום,
באם מדובר בחברה הנמצאת בישראל, אתה רשאי לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות בגין הפרת הסכם נזקים ועוגמת נפש.
אפשרות נוספת היא לפנות לחברה בכתב ולבקש את יתר המוצרים ופיצוי כספי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר