הנני לקוח של חברת 012 מובייל מזה מספר שנים. החשבון רשום על שמי וכן כרטיס האשראי שבאמצעותו משולם החשבון. אציין כי מעולם ולו פעם אחת לא הייתה בעיה בחשבון שלי ושהחשבון יורד מכרטיס האשראי באופן קבוע וללא בעיות. לפני כשבועיים ניסיתי לפתוח קו חדש בחשבון שלי אך מסיבה לא ברורה נאמר לי כי קיימת בעיית ביטחון על ת.ז. שלי וכי עלי לשוחח עם חברת פרטנר (חברת אם של 012 מובייל) על אף שאינני לקוח של החברה! לאחר שיחה עם נציגה מהמחלקה הפינססית של החברה נתבשר לי כי אין ולא היה חיוב או בעיה פיננסית כלשהי תחת ת.ז. שלי אך עדיין חברת 012 מובייל מסרבת לאפשר לי לפתוח קו נוסף. במהלך השבועיים הללו ניהלתי אינספור שיחות עם נציגי החברה ומנהלי שירות למיניהם שברוב חוצפתם אמרו לי "החברה החליטה לא לפתוח לך קו חדש וכעת עלייך להחליט האם להמשיך איתנו בחברה או לא" ! תשובה זו ניתנה לי ללא הסבר מה מהות הבעיה בחשבון שלי ומה פשר החסימה. עד כה בזבזבתי זמן רב מאד, עצבים רבים לשווא ופגיעה בשמי הטוב שכן הבעיה היא בעיית ביטחון והונאה ואיש מנציגי החברה לא מוכן לפרט בפניי את מקורה. אבי שלקוח בחברת פרטנר ולו מספר דומה מאד לשלי קיבל הודעה שממעונת אליי לפני כשבועיים בנוגע לפנייה שלי לשירות הלקוחות למספר הטלפון שלו! להערכתי נוצר בלבול בין החשבונות בשתי החברות השונות ומשם נחסמתי בחברת 012 מובייל. מבחינתי זהו מצב לא תקין ואיני מוכן לעבור על כך לסדר היום. ברצוני להגיש תביעה בגין פגיעה בשמי הטוב, עוגמת הנפש שנגרמה לי והכסף הנוסף שנאלצתי להוציא כתוצאה מחוסר היכולת של החברה לפתוח עבורי קו נוסף. אשמח לקבל מענה איך עלי להתקדם בנושא, בברכה
דן נחשון
שלום,
שוחחנו טלפונית בעניין זה וביקשתי שתשלח לי את ראיותך בעניין כדי שאוכל לבחון את הדברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר