שלום רב,
אני לא בטוח אם השאלה שלי קשורה לכאן אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני השתחררתי מצהל לפני חודש במהלך השירות וטיפה לפניו התחלתי ללמוד אצל מורת נהיגה מיהרתי לעשות כמה שיותר שיעורים כדי לעבור טסט לפני הגיוס, בסופו של דבר לא הספקתי וכששאלתי תמורה כמה אני חייב לה היא אמרה שתבדוק תעניין ולא חזרה אליי, במהלך השירות ניסיתי שוב לקבוע שיעורים אבל בגלל טבע השירות שלי לא צלח הדבר וכששאלתי שוב כמה אני חייב אמרה שלא הספיקה לבדוק ושתחזור אליי אני השתחררתי תכף עובר לי התוקף של התאוריה והכרטיס הירוק אני מפחד להמשיך תשיעורים כי אין לי מושג כמה אני חייב לה ואם אני יכול לשלם... אני שאלתי אותה 4/5 פעמים התקופה של חודש כמה אני חייב לה וכל פעם היא עונה לי בזה שזה בעייתי בשבילה ולוקח זמן או שהיא שחכה.. ובאותו הזמן היא אומרת לי שכדאי שנתחיל לחזור לעשות שיעורים 😑
במילים אחרות היא תופסת אותי בבצים.. אם אני יעבור מורה בלי הטפסים אני אתחיל תשיעורים מחדש והיא תוכל לבקש תכסף לאחר מכן ואני אדפק מבחינת זמן יקר אז הבררה היחידה שנשארה לי היא להמשיך איתה שיעורים אפילו שאני מרגיש שהיא לא רוצה כלכך ללמד אותי בגלל שכל השיעור היא בפלאפון
אני מרגיש שסוחטים אותי... אין איזה חוק שמגן עליי ונותן לי זכות לדרוש לדעת כמה אני חייב לה? אני נתון למצב הזה כבר תקופה ואין לי מושג למי לפנות... אני אובד עצות
שלום,
קראתי את הדברים. צר לי, אך אינני מבין את שאלתך.
לא ברור לי איזה אינטרס יש למורה הנהיגה שלא להמשיך וללמד אותך.
אני מציע לך לפנות בענין זה למשרד התחבורה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר