שלום רב! בתאריך ה10.6.17 רכשתי ארון בסך של 12400 ש"ח ועד היום(! ) לא קיבלתי אותו. כאשר בחוזה מצוין שזמן האספקה הוא עד 45 יום. אחרי הרבה שיחות ורדיפה אחריהם, נאמר לי שהמנכ"ל מעורב בסיפור ואקבל פיצוי בסמוך למועד האספקה שתואם למחר. לאחר שלא יצרו איתי קשר, פניתי וכמובן לאחר אינספור שיחות הצלחתי לבסוף להגיע למזכירה שמטפלת בי ולא טרחה לחזור אליי, אשר טענה כי נקבל שובר לארוחת בוקר זוגית. הסברתי כי אין זה פיצוי הולם בעיניי ושישלמו לפחות את עלות ההובלה 1200 ש"ח אך כשנעניתי בשלילה, ביקשתי לדבר עם מי שבסמכותו לאשר זאת והיא אמרה שהמנכ"ל לא מדבר עם לקוחות והיא תשאל ותעדכן אותי עוד היום עד 15:30. כמובן שלא טרחה לחזור אליי.
כעת אני שוקלת לבטל את העסקה למרות שהייתי אמורה לקבל את הארון מחר בגלל יחס מזלזל ופוגעני ומתן פיצוי שאינו הולם בעיניי. ובנוסף להגיש תלונה בפניות הציבור, הגנת הצרכן ולהגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
כיצד עליי להתקדם?
תודה רבה!
שלום,
תחילה עליך לשלוח לחברה בכתב הודעה על ביטול עסקה.
לאחר מכן להגיש תלונות ברשויות הרלוונטיות ובמקביל להגיש תביעה כנגד החברה בבית משפט לתביעות קטנות.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר