קניתי רכב ב 15.12.17 קבלתי את הרכב לאחר שעבר "השבחה" כבר בקבלת הרכב ראיתי ליקויים שציינו לפני הרכישה לא תקונו וזה רק דברים ויזואלים אין לי מושג מה קורה לדברים מכניים, באותו יום לקחתי אותו לבדיקה שוב בממכון בדיקה כדי לוודא שהכל תקין אבל בבדיקה לא היו ממצאים מיוחדים למעט ברקסים, שנאמר יחליפו אותם במוסך המרכזי שלהם, למרות שיש תיעוד בהיסטוריית טיפולים צויין שהוחלף ברקסים בתאריך 5.12, 10 ימים לפני, בתאריך 21.12.17 נגשתי למוסך המרכזי כמו שסוכם והחלפו כל הברקסים ברכב, משמצביע שהדבר לא נעשה 10 ימים לפני הקנייה.
בנוסף לזאת בקשתי לקחת את האוטו לבדיקה במוסך של ייבואן כדי לעשות בדיקת גיר בחשב של החברה, קבלת אישור לקחת ולמחורת נסעתי בשעות הערב לפתע הרכב כבה במהירות 90 קמ"ש ולא היה לי שליטה על האוטו בכביש 431 למזלי הרכב נעצר, השעה הייתה 22:30 הזמנתי גרר, הגרר הגיע רק ב 2:09 ולקחתי את הרכב למוסך שאמור לי שהם אמרו לי שיעשו את הבדיקה של הגיר, הגעתי למחורת בבוקר למוסך ושאלתי עם מישהו יכול לעזור עם הרכב, אבל להפתעתי מאמר שהמוסל הזה לא מטפל בסוג רכב כזה, ונאלצתי לעשות טלפונים משעה 8:00 בבוקר עד שעה 10 בבוקר לכל מישהו שקשור בבאדג'ט לאחר אין סופר ניסיונות הצלחתי להשיג את מנהל הטכני של באדג'ט אחרי תחנונים רבים אליו הוא עשה לי טובה והזמין לי גרר, כדי שיקח את הרכב למוסך שלהם, הרכב עדיין שם, מיותר לציין שזה היה יום שישי ולא היה לי רכב חלופי לסוף שבוע רק ביום ראשון קבלתי רכב חלופי.
ביום ראשון נגשתי לסניף באייר פורט סיטי ובקשתי לדבר אם מישהו שאחרי ושאני מעוניין לבטל את העיסקה, אין עם מי דבר כולם בורחים מאחריות, לאחר שבוע עדיין לא קבלתי את כספי או איזה שהוא טיפול.
אני רק אציין האוטו אצלי 6 ימים נסעתי איתו רק 500 קמ הבעלות עדיין לא עברה במשרד הרישוי עד תאריך 25.12.17 רק בתאריך 26.12.17 נאמר שעשו את העברת הבעלות.
כרגע החברה תעקשת לתקן הבעיה לתת לי את הבעיה ולתת לי את האוטו ( להחליף מנוע) אבל אני לא מעוניין ברכב שהוחלף בו מנוע כוון שאני לא הייתי עושה את העיסקה עם רכב במצב כזה.
אני מעונין לבטל את העיסקה או לפחות לעשות עיסקה חדשה על רכב אחר, האם יש לי עילה לבדרוש זאת או שאני חייב לקחת את הרכב במצב הזה?
אשמח לכל עזרה בנושא ממישהו שעבר סיפור דומה יכול לעזור או להפנות אותי.
תודה.
שלום,
בהתאם למתואר - יש לך עילה משפטית לביטול העסקה + קבלת פיצויים בגין מספר העוולות המתוארות שנגרמו לך + פיצויים בגין עוגמת נפש.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר