שלום,
בתאריך 20.9.17 מסרתי שעון לתיקון שנקנה ביותר מ800 שקל. נאמר לי שתוך 40 ימי עסקים השעון יוחזר, השעון עדיין באחריות של מנגנון.
עברו הימים ולא יצרו איתי קשר, הלכתי לבדוק והמוכרת אמרה שהיא תבדוק ויחזרו אליי. 3 ימים לאחר מכן חזרו אליי ואמרו שהיה שבר באטימה והם לא מתקנים אלא אני אצטרך לשלם. השעון אמור לניחת מוגן מים והוא כבר היה בתיקום בעבר אצלהם. אצלי לא נגרם לשעון נזק הוא נלבש רק לאירועים ובילויים. כמובן שלא הסכמתי ולאחר שיחות רבות ביקשתי שהשעון יוחזר אליי.
נכון להיום השעון עדיין לא אצלי. התקשרתי שוב למוקד לקוחות אמרו זה עם השליח. הפסקתי לרוץ אחריהם ואני מעוניין בתביעה נגדם.
א. את מי אני תובע את החנות שקניתי ממנה או את היצרן שמתקן את השעון.
ב. מה הסכום שאני יכול לתבוע מהם ?גם על איחור גם עוגמת נפש גם על תיקון שהם לא יכולים להוכיח שאצלי היה שבר מי יודע אם המוכרת או השליח לא נפל להם.
ג. מה הסיכויים שלי במשפט?
תודה מראש,
שלום,
א. באם מסרת את התיקון לחנות והחנות מסרה את השעון הלאה, הייתי מציע לך לתבוע את 2 הגורמים (באותו כתב תביעה)
ב. הסכום - הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך
ג. אינני יודע לקבוע סיכויים ללא עיון בראיות שיש בידך להוכחת טענותיך. במידה ואתה מעוניין בהערכת הסיכויים, אתה מוזמן לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר