שלום .
עשיתי עסקה עם חבר שבדרך כלל אומרים עם חברים אין עסקים גם אני נפלתי בפח .
הבחור נסע שלושה חודשים ברכב והיה נזילת שמן שידוע לו . וסגרתי איתו 1000 שקל כל חודש ומזה כל חודש יוריד 100 שח שלושה חודשים ישלם לי 900 ואחר כך ישלם לי 1000 במשך 14 חודשים .
פשוט הביא לי דוחות . בלי שום רחמים ומה טוב שעשיתי העברת בעלות . הגשתי נגדו תביעה משפטית השופט גזר עליו לעשות תוך 7 ימים העברת בעלות .
לא היה לרכב טסט ולפני כן היה בזמן שהוא קיבל את הרכב עם טסט ועבר הזמן שילמתי אגרת טסט .
עכשיו את הפסק דין הוא הפר . לא רק העברת בעלות גם בתשלום שהשופט פסק . העורכת דין של החייב מצלצלת אלי רצת להגיע איתי להסדר שכבר הפסק דין עבר להוצאה לפועל . היא פשוט התחילה לדבר יפה וטענה שהטעו אותו . ולאחר מכן שקבעתי איתה פגישה ולא יכולתי להגיע לפגישה עקב שפעת . היא התחילה לאיים ולדבר לא כלכך יפה . והכל מוקלט ואמרה שאני זה שאפרתי את הפסק הדין ולא רק זה . הם גם תקפו אותי פיזית ומילולית . מה עלי לעשות ?
שלום,
על הצדדים לפעול בהתאם לפסק הדין של השופט.
אני מבין שהצד השני לא פעל בהתאם לפסק הדין ופתחת תיק בהוצאה לפועל. כך היה עליך לפעול.אתה רשאי להגיש תביעה נוספת כנגדו בגין זלזול בהחלטות משפטיות.. במידה ותקפו אותך פיזית, עליך לפנות למשטרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר