התנתקתי מחברת טלפון בשל שירותים . התקשרו אלי משימור לקוחות והציעו לי לרכוש מכשיר עם סים במחיר משתלם. הסכמתי בנוסף הנציגה אמרה שיש דבר כזה שניקרא שליחות עד הבית עם המכשיר והסים היא תיאמה לי שליח ליום שישי בין השעות 8-11 הגיע יום שישי ועד השעה 12 וחצי אף אחד לא צלצל לא השליח ולא אף נציג מחברת פלאפון חייגתי לשירות ליראות מה קורה עם המשלוח מתברר שהפרטים שהוזנו שגויים אם לא היתי מחייגת אף אחד לא היה טורח לחזור אלי ולעדכן אותי מה קורה עם השליח . אחרי זמן המתנה רב לנציגים וזמן המתנה רב לשליח יש (לציין שאני שומרת שבת) השליח הגיע רק ב3 ועשרים . שבשבת היתי צריכה להתארח במרכז ולא יכלתי ליסוע בגלל איחור של השליח . רוצה לדעת עם אני זכאית לפיצוי בחברת פלאפון אומרים לי שאין זיכוי לשליחת טלפון... האם זה נכון ו? אם ככה למה מתאמים שעה לשליח? ולמה נותנים לנו לצפות לבואו בתווך מוסיים ? ולהטריח אותי לחזור לשירות עמ לברר מה קורה ? כי אם לא היתי מחייגת אליהם שוב כנירא שהמישלוח גם לא היה מגיע. אשמח לתשובה
שלום,
באם את יכולה להוכיח את כל האמור בפנייתך, יש מקום להגיש תביעה לבית המשפט ולבקש פיצוי כספי בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר