רכשתי 3 טלויזיות אחת גדולה של סמסונג 55 אינץ ו2 של TCL 40 אינץ בסך 7000 שח והתקנה שילמתי 500 שח יום שני5/2/18 הגיע המתקין של החנות התקין לי את הטלויזיה וגיליתי שהטלויזיה אחת לא עובדת כלל הגדולה הוא שבר את החיבורים של הכבל בטלויזיה ואמר שהוא לא יודע איך להוציא זאת והמסגרת רפויה טיפה מכיוון שזה היה בערב לא היה לי עם מי לדבר ויום למחרת הלכתי לחנות ואמרתי להם על הבעיות ביקשתי מהם שיחזירו לי את הכסף או שיחליפו לי טלויזיות ואמרו שאין סיכוי כזה.הטלויזיה שלא עובדת הם אומרים שצריך לחבר ממיר ואז יעבוד שזה שטות גמורה ובשביל להשתיק אותם אמרתי להם שניסיתי עם ממיר וזה עדיין לא עובד אמרו שישלחו טכנאי וזה יקח מספר ימים לגבי הגדולה אמרו שבכלל שהכבל ישן בגלל זה זה נשמר וגם ככה אין צורך בשימוש של זה אז חא מפריע שישאר כך והמסגרת אמרו לי שזה תאורה ושאני מדמיינת ביקשתי שישלחו טכנאי שיבדקו.חשוב לציין שלא נאמר לי כלום בחנות על מדיניות החלפה החזרה ביטול עיסקה.אני מעוניית שיחזירו לי את הכסף מה ניתן לעשות אשמח לתגובה בהקדם האפשרי תודה רבה
שלום,
אני מציע לפנות לחנות עם ראיות לעובדה שהטכנאי מטעמם התקין את הטלויזיה ברשלנות ולבקש להחליף את הטלויזיה לחדשה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
במידה וקיבלת מוצרים לא תקינים, את רשאית להשיב את המוצרים לחנות ולבטל את העסקה.
תודה רבה על המענה.בחנות טוענים שבמסגרת שאני טוענת שהיא רופפת זה בעצם התאורה והטלויזיה תקינה וחיבורים של הכבל שהוא שבר לי בטלויזיה אמרו שישלחו טכנאי ויבדוק האם יש בעיה אני לא מעוניינת שהטכנאי יגיע אלא רוצה להחליף את הטלויזיה או החזר כספי בגלל רשלנות ההתקנה ויחס מזעזע מצידם האם זה אפשרי ? אני יודעת שעד 14 יום אני רשאית להחליף או לבטל את העסקה ולקבל החזר כספי תוך 5 יום מביטול העיסקה .אשמח לתשובה תודה רבה מראש
צרכן רשאי לבטל הסכם בהתאם לפסקאות (1) עד (7) ובלבד שביטול הסכם לרכישת טובין יהיה בתנאי שהצרכן יחזירם לעוסק והטובין לא נפגמו ולא נעשה בהם שימוש בידי הצרכן הרוכש; החזרת הטובין באריזה המקורית תהווה ראיה מספקת לאי-עשיית שימוש בהם –
(1) לרכישת טובין או סוגי טובין כאמור בפרטים 1 עד 6 ו-23 לתוספת – בתוך 14 ימים מיום שקיבל את הטובין; לגבי פרטים 1 עד 3, 6 ו-23 לתוספת, פתיחת האריזה המקורית כשלעצמה לא תיחשב שימוש או פגימה בטובין, אלא אם כן יוכח אחרת; חיבור הטובין לחשמל, גז או מים ייחשב לעניין זה שימוש בטובין;
מה המחיר למכתב התראה והאם אני יכולה לתבוע תביעות קטנות בגלל זלזול ויחס מחריד מהחנות בו רכשתי את הטלוויזיות וכי לא רוצים להחיליף לי את הטלויזיה ולא החזר כספי.ויש לי חורים גדולים שהמתקין עשה לי בקיר ולא רוצה לסדר זאת
שלום,
אסור לעו"ד לפרסם שכ"ט. את מוזמנת ליצור קשר טלפוני.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר