היי, בתאריך ה7.3.18 רכשתי זוג כרטיסים להופעה באתר viagogo. מחיר עבור כרטיס אחד עמד על 1100 ש"ח לאחר המעבר לתשלום התווספו עוד 300 שקלים לכל כרטיס כביכול כדמי טיפול לכרטיס ובנוסף עוד 13 שקלים לכל כרטיס כעמלת טיפול. סהכ יצא לי ששילמתי על זוג כרטיסים 2835.92 שקלים. לאחר ההזמנה מצאתי את האתר הרישמי שמשווק את הכרטיסים להופעה בארץ וגיליתי ששילמתי עבור זוג כרטיסים מחיר כפול. לאחר בירורים מהו האתר מצאתי שזהו אתר לספסרות בכרטיסים ואין לאתר זה שום שירות לקוחות, אין מספר טלפון ולא אימייל ליצירת קשר. שלחתי להם הודעת פייסבוק אך גם משם אין שום מענה כבר מס ימים. כאשר התקשרתי לחברת האשראי לביטול עיסקה נאמר לי שלא ניתן לבטל מכיוון שהרכישה התבצעה באישור שלי ובנוסף הם חייבים הסכמה דו צדדית לביטול העיסקה. למרות שיש חוק שאומר שתוך 14 יום מותר לבטל עיסקה!!
מה עליי לעשות על מנת לבטל את העיסקה וקבל זיכוי כספי? והאם אפשר לתבוע את האתר?
שלום,
מדובר באתר הנמצא בחו"ל ועל כן החוק בארץ לא חל עליו ויש לתבוע את האתר בארץ בו הוא נמצא (אנגליה).לצורך ביטול עיסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר