שלום עו"ד חיים,
כבר הבנתי שלא ניתן לבצע ביטול עסקה של מכשיר חשמלי.
יש לי שאלות נוספות:
1. אולי אתה יודע לגבי יבואן מקביל ורשמי.
לאורך כל השירות נאמר לי שהיבואן רשמי אך באתר של החברה ראיתי פתאום שכתוב יבואן מקביל.
שנית יש מדבקה על הנייד וכתוב שם של יבואן: מובייל בי די ישראל.
התקשרתי ליבואן הרשמי שכעת אני יודעת שהוא "המילטון" הם ביקשו ממני לבדוק איזה מספר סידורי שנקרא IMEI והם אמרו לי שהנייד לא שלהם.
האם זו הטעיה?
2. האם זו גם נחשבת הטעיה בכך שאני מתקשרת לסלקום לרכוש מכשיר והם מפנים אותי לרשת דינאמיקה לקנות מכשיר באזור ביתי בטענה שזה אותו דבר ולמה לרוץ עד סניף סלקום..כשבעצם שום דבר לא אותו דבר. לא האחריות, לא מוקד השירות, לא שירותי המעבדה, ולא מחירי הנייד?
3. מה החוק אומר לגבי זה שהמכשיר הראשון נאמר לפנות למעבדה שנמצאת בקומה השנייה של הקניון לבדיקה אך הוא לא נפתח ונאמר לי לרדת חזרה למטה שם החליפו לי את המכשיר לאחר שאף הוא תקול ולדעתי גם משומש למרות שטענו שהוא חדש
הוא לא היה ארוז בניילון
ואף נלקח לקומה למעלה למעבדה ונאמר לי שפשוט צריך לקבל אישור על ההחלפה שבפועל הסבירו לי במוקד שמנהל החנות מחליט וכאמור הוא החליט על החלפה והאמת שגם מנהל המוקד ששוחח עם מנהל החנות אז למה נלקח למעלה?.
ושוב רוצים להחליף לי לאחר?
השאלה שלי האם תהיה לי עילה כעת לתלונה מול המועצה להגנת הצרכן או בתביעות קטנות לביטול העסקה?
או שמא אני שבויה בקבלת ניידים חלופיים בכל פעם.
אני מבינה שאין ביטול עסקה אבל מה אומר החוק כמה תיקונים? כמה החלפות מכשירים,האם עד קץ? ואני אמורה להסכים לכך?
תודה וסליחה על שאלות מרובות
שלום יעל,
תחילה אגיד כי לא ברור לי האם שאלות אלה הם בעקבות פנייה קודמת שלך. כמו כן לא הבנתי איך הסקת את המסקנות אותם את מציגה כאן.
אני מבין שאת מחפשת בכל דרך להגיש תביעה כנגד החברה ולכן אני מציע שלצורך מתן ייעוץ משפטי הולם, נקבע פגישה מסודרת במשרדי בעניינך.
מתנצל שאינני מקבל את הסקת המסקנות שלך ועל כן אינני יכול להתחיל את הייעוץ מתוך הסקת מסקנותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה.
את המסקנות שלי הסקתי מהמועצה להגנת הצרכן.
נאמר לי שאם ביקשתי מכשיר של יבואן רשמי והרי לשם כך הגעתי לרשת סלולאר גדולה ולא חנות וקיבלתי נייד של יבואן מקביל מדובר בהטעיה וכאן יש עילה לביטול עסקה.
מה שמפריע לי זה שנתנו לי ניידים תקולים בפרק זמן של 14 יום.
ולא כל כך ברור לי למה כל פעם נותנים לי מכשיר אחר ולא שולחים למעבדה לתיקון.
גם היום רצה להחליף לי פעם שלישית את הנייד.
לא הבנתי מה ההבדל מבחינת החוק אם מתקנים לי או שמביאים לי נייד אחר
אך הבנתי שיש הבדל.
כך או כך המכשירים לא ארוזים בניילון. ותמיד מציעים לי נייד חלופי וזה לא בא מצידי.
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר