היה לי מורה נהיגה שהייתי תקועה אצלו שנים, ספגתי ממנו יחס מזלזל שהתבטא באיחור קבוע לשיעורים/ביטול שלהם עקב כך שכביכול ״שכח״ שקבענו. אחרי מס׳ טסטים וכמה אלפי שקלים החלטתי לעבור למורה אחר.המורה החדש דורש ממני להביא טופס שעברתי טסט פנימי לאחר 28 שיעורים אצל המורה הישן .אותו מורה לשעבר שהרבה עוזבים אותו כי הוא לא מקצועי , עושה לי את המוות בנוגע לטופס של הטסט הפנימי.בהתחלה הוא אמר שהוא איבד אותו , ונתן לי מכתב בכתב יד חתום שעברתי אצלו 28 שיעורים. מכתב זה אינו קביל בשום מקום אבל הוא המשיך לטעון שזה מספיק ואין בעיה שזה יחליף את הטסט הפנימי.המורה החדש הסביר לי אני חייבת את הטסט הפנימי ואמר שניתן לשחזר אותו. אמרתי את זה למורה הישן ומאז הוא התחיל למרות אותי במשך חודשים-כל פעם בתירוץ אחר, במשך הרבה זמן טען שהוא בכלל לא יודע לאיזה טופס הכוונה, אחר כך טען שהוא צריך ממני את הטופס הירוק המקורי שעכשיו נמצא אצל המורה החדש, אחרי זה הוא מרח אותי עוד והמשיך בזה שאחרי טופס ירוק צריך גם את התאוריה , לאחר מכן דרש תעודת תלמיד וכו׳ וכו׳ וככה מורח אותי במשך תקופה ארוכה ובנוסף טוען שנמאס לו מזה ואין לו כוח והוא עוד עושה לי טובה שהוא דואג לי לטופס טסט פנימי שהוא איבד מלכתחילה. השאלה שלי מה ניתן לעשות במצב כזה ואם אפשר לצבור על ההתנהגות המתחכמת שלו??
שלום,
אני מציע להוציא אל מורה הנהיגה מכתב התראה לפני תביעה מעו"ד בעניין זה.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר