שלום,
אשמח לחוות דעתכם והאם יש מקום לתביעה על הפרת חוזה. הנה השתלשלות העניינים:
23.08.2016 ביצענו הזמנת שיש אבן קיסר בחנות וורונה בתל אביב. עם סעיף בעלות של 1,130 ש״ח המתייחס להגבהה על גבי השיש כך שיחפה את החלק התחתון של הקיר עד לחלון שמעליו במקום הקרמיקה.
עלות ההזמנה כולה הייתה 5,000 ש״ח וסוכם ש3,500 מתוכם ישולמו מייד ו-1,500 הנותרים עם השלמת העבודה לפי לוח הזמנים של הקבלן..
ב02.11.2017 הודיעו מוורונה שהם סיימו את ההתקנה ושולם להם שאר הסכום
ב17.11.2017 ביקרתי בדירה בתיאום עם הקבלן וגיליתי שההגבהה לשיש לא בוצעה. ניתן לראות את התמונות שצילמתי באותו ביקור בהתכתבויות) במשך כחודשיים ניהלתי איתם שיחות רבות בטלפון ובהם הבטיחו לי שהנושא יפתר בימים הקרובים. כל פעם דחו בכמה ימים נוספים.
במהלך ינואר 2018 פניתי אליהם גם באימייל ובפייסבוק וגם שם הבטיחו לטפל בימים הקרובים. התאריך כל פעם נדחה.
במרץ 2018 הודיעו לי מוורונה שהעבודה בוצעה וכי הטיפול הסתיים מבחינתם. בעקבות זאת הפסקתי לפנות אליהם והמתנתי לתיאום ביקור בדירה עם הקבלן כדי שאוכל לראות את העבודה שהתבצעה.
ב15.04.18 דיווח המהנדס האחראי של הקבלן שהגיעו מוורונה לקחת מדידות על מנת לבצע את ההגבהה. בתאריך זה כבר חופה הקיר קרמיקה כולו כך שעלות התקנת ההגבהה הפכה להיות מסובכת. לטענתו האחריות על מתקין השיש לסיים את העבודה בפעם אחת ושלא היתה לו אפשרות לדעת האם המתקין סיים את העבודה או לא.
ב26.04.18 הודיעו לי מוורונה בטלפון שהעבודה למעשה לא בוצעה והציע זיכוי על עלות ההגבהה או פתרון חיפוי אחר לא אסטטי.
אשמח לעזרה
שלום,
בהתאם לסיפור המקרה יש לך עילה לתביעה בעניינך, ואתה רשאי להגיש תביעה באם יש לך את כל הראיות להוכחת טענותיך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר