אני וארוסתי הזמנו אולם ארועים באזור הדרום בפברואר לתאריך ה30 לאוקטובר ושילמנו מקדמה 2000 שקל לשמירת תאריך וקיבלנו קבלה .
לא חתמנו על חוזה שבו צוין מחיר תנאי ביטול וכו' , לאחר כחודשים ביקשנו מבעל האולם לצמצם קצת האורחים מכיוון שלא יוכלו להגיע מחו'ל ואז הוא שינה את התנאים והעליות כך שלא התאימו לנו יותר, ביקשנו לבטל ובעל הכולם אמר כי יקח 30 אחוז מכל האירוע ולא יחזיר את ה-2000 ששילמנו דמי קדימה.
הודענו לו במכתב רישמי כי אנו מבטלים לאור זה שנותרו עוד 7 חודשים לאירוע וטרם חתמנו על חוזה , אנו מעוניינים בכספינו בחזרה אך הוא מסרב בתוקף ועומד על דעתו.
מה עושים ? אני מעוניינים להתחתן במקום אחר והדבר מעכב אותנו מלסגור במקום אחר, האם יש לו עילה לתבוע אותנו, כמובן שיש לציין שאנו זוג צעיר והדבר יפגע בנו מאוד. נשמח לתשובה מהירה ותודה מראש הזוג הצעיר שרוצה להתחתן.
שלום,
בהתאם למתואר ובאם לא חתמתם על הסכם, אולם האירועים אינו יכול לבקש ו\או לגבות מכם 30% מסכום האירוע.
הדבר היחיד שאולם האירועים יכול לעשות זה לא להשיב את דמי הקדימה (2000 ש"ח).
לשאלתכם אני מציע להוציא בעניין זה מכתב מעו"ד לאולם האירועים.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר