היי חייבת להתייעץ לגביי משהו
בעלי קנה רכב במגרש רכבים נאמר לו שבעל המגרש מתחייב על מנוע גיר ושילדה למשך שנה במעמד הקנייה הראו לו בדיקה שהרכב עבר ונמצא תקין ובו זמנית הוכחה כי באותו היום עבר טסט ונמצא כשיר בעלי ראה הכל וסמך עלייהם לאחר 5 ימים האוטו התחמם ונגרר למוסך שבו נאמר שהמנוע שלו הלך וכמו כן הטרמוסטט ועוד כמה חלקים אינם תקינים יש לציין שהוא הראה לנו בדיקה וטסט שעבר האוטו 5 ימים לפני כן
אחרי אין ספור מרדפים אחרי בעל המגרש שטוען שרכב בשנתון 2010 אינו מחוייב לו במנוע וכו ואחרי עוגמת נפש עצומה בעל המגרש נתן לנו כתובת לגרירת הרכב לצורך בדיקה וטיפול .
היום אני מתקשרת למוסך שאליו נגרר הרכב ובעל המוסך אומר לי שהרכב לא הגיע אליו בכלל מציינת שהרכב נגרר למוסך הזה ביום רביעי
מתקשרת לבעל המגרש ששולח אותי להתקשר לאחראי אחר שכמובן מתנער ממני כל השיחות מוקלטות ומהחלפה של מנוע נאמר שהוחלף ראש מנוע וממוסך לביא בפ"ת שאליו היה אמור להיגרר האוטו הוא נגרר ה' יודע לאן וגם לא נאמרת תשובה ודאית
מציינת שבמעמד הקנייה בעלי לא קיבל קבלה או מסמך או משהו מעין זה נאמר לו כי הכל ישלח בדואר ..
אני כבר יודעת שלא ישלח ולא נשלח כלום ומה שלא כתוב לא קיים ..
מה אני עושה מכאן ואיך אני יודעת שאני מקבלת אוטו תקין בעל מנוע תקין ולא חתול בשק שטופל באזור השטחים בשיחה האחרונה שמוקלטת בעל המגרש טען שאנחנו שואלים יותר מדי שאלות ומה אכפת לנו מי טיפל ברכב איפה ולמה.
אני עם שתי תינוקות והחשש הוא עצום
שלום,
עליכם לקחת את הרכב למוסך אוביקטיבי (לא מוסך של מגרש הרכבים) על מנת לקבל מידע אמיתי לגבי מצב הרכב.
לאחר קבלת חוות דעת תוכלו לתבוע בגין ההטעיה שנעשתה לכם לרבות נזקים ועוגמת נפש.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר