שלום רב,
ברשותי רכב מסוג סיטרואן פיקאסו מודל 2012 (85,000 ק"מ) מס' רכב 69-458-13
ביום רביעי האחרון 23.05.18 נדלקה לי במהלך הנסיעה נורה שמתריעה על תקלה במנוע , עצרתי את
הרכב בצד והזמנתי גרר .
מכוון שאני יודע שרכבים מסוג זה עדיף לטפל במוסך מורשה אשר מתמחה בפ'יזו / סיטרואן ביקשתי מהגרר
לקחת את הרכב למוסך שרתון בפלוטיצקי 20 ראשון לציון אשר מופיעה ברשימת המוסכים המורשים באתר של חברת לובנסקי (יבואנית סיטרואן).
הרכב נלקח למוסך שהיה כבר סגור ולמחרת בבוקר ביום רביעי 24.05.18 הגעתי למוסך הסברתי למנהל המוסך
בדיוק מה היה ואיזה מנורה נדלקה לי וביקשתי שיטפלו ברכב ויעשו כל מה שצריך כדי שהרכב יהיה תקין לחלוטין.
(יש לציין שקיבלתי יחס יפה מאד)
השארתי את הרכב במוסך ולאחר מספר שעות התקשר אלי מנהל המוסך אברהם ואמר לי שבדקו את הרכב ויש צורך להחליף חיישן נקישות (כמובן שזה לא אומר לי כלום) אמרתי לו שיעשו מה שצריך.
למחרת 25.05.18 בשעה 11:20 התקשר אלי שוב אברהם ואמר שתיקנו את הרכב ופתרו את הבעיה ושאפילו הוא עשה נסיעת מבחן והרכב נוסע יפה מאד ושאני יגיע לקחת את הרכב.
מכוון שהמוסך נסגר בשעה 12:15 עזבתי את הכל ומיהרתי למוסך להוציא את הרכב ואכן הגעתי מספר דקות לפני סגירת המוסך שילמתי לאברהם עבור התיקון ולקחתי את הרכב.
כאשר יצאתי מהמוסך לאחר 5 דקות נסיעה נדלקה הנורה שוב למרבה הפתעתי כי כאשר יצאתי מהמוסך אמר לי אברהם שבדק את הרכב והוא נוסע יפה מאד והתקלה טופלה.
לא חשבתי פעמיים עשיתי אחורה פנה וחזרתי למוסך מהר , כאשר הגעתי למוסך פגשתי את אברהם בחניית המוסך ואמרתי לו שהנורה שוב נדלקה ושהם לא טיפלו כראוי בתקלה.
אברהם אמר לי שאין ברירה שאני יביא את הרכב שוב ביום ראשון ב 08:00 בבוקר.
אמרתי לו כיצד אני ייסע כך הביתה ??? והוא ענה שאין בעיה אפילו התלוצץ ואמר "אתה לא נוסע לאילת נכון"....
אמרתי לו שאני לא יתקע כי אז יגרם נזק ואני יצטרך גרר וכו'.... אברהם אמר לי אל תדאג תהיה רגוע.
למרבה "ההפתעה" בדרכי הביתה כעבור 8 דקות נסיעה פתאום יצא לי עשן סמיך מהמנוע ונכבה לי הרכב על כביש 431
ביום שישי בצהרים חיכיתי באמצע כביש מהיר בחום מטורף שיבוא גרר שייקח את הרכב למוסך שוב.
ביום ראשון 27.05.18 מתקשר אלי אברהם שראה את הרכב מחוץ למוסך ואמרתי לו שבדיוק כמו שחששתי נתקעתי עם הרכב ונראה לי שנגרם נזק גדול יותר לרכב.
הגעתי למוסך ומסרתי לאברהם את המפתחות והוא אמר לי שמאוחר יותר יתקשר להגיד לי מה קורה.
אכן לאחר מספר שעות התקשר אלי אברהם ואמר שהלך מנוע.... ושאני יחליט מה עושים.
כעבור יומיים (אתמול) התקשר אברהם ואמר שעלות החלפת מנוע היא 15.000 ₪ וכאשר אמרתי לו איפה האחריות שלהם בעניין הרי הכנסתי את הרכב למוסך שנורת תקלה במנוע דולקת והם לא תיקנו את התקלה והוא ענה שאין להם אחריות.
כיצד ניתן לפעול ???
שלום,
יש לפעול משפטית בעניין זה.
בהתאם לדברי המתוארים אני ממליץ על הגשת תביעה בעניינך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר