לאחר שלא קיבחתי מענה מפרטנר ואמרו לי שמותר להם ליכתוב עליי מה שהם רוצים ולעשות מה שבא להפ ואני עדין חסום אז אני שואל ליתבוע אותם על ידי עורך דין פרטי אני יודע שזה מלא כסף אבל אין לי ברר כי הסיוע המשפטי לא נותן בעינין זה מאשר שלא תובעים אותי אמרו לי רק עים יגישו נגדי תביעה אז אני סכאי לעורך דין בחינם מהמדינה אז לאחר בדיקה שעשיתי אז אני מגלה שיש בחברת פרטנר ממוקד הפאלפון מישהו שם שחגג על חשבוני וביגלל זה החברה טוענת שקניתי מכשיר בתאריך 24.04.17 שבמרכז השירות בפתח תיקווה ושביקשתי ליבדוק זואת ולבטל את עיסקה סירבו אז קרה שהתקשרתי מלא פעמים אך נתתי לחברה הסברים והכול אז מנהל אחד שדיבר איתי בתאריך 22.08.17 דיבר מגעיל אז היה ויכח וביגלל שאמרתי לו עברין אז אמר שהוא יפעיל נגדי חסימה של קבלת שירות לקוחות בכול המחלקות ויגיד שהלקוח לא נתן הסבר כלל מדוע התקשר מלא פעמים למרות שכן נתתי וביטל את אחריות היצרן על המכשיר שקניתי ביגלל שאמרתי לו עברין זייף מידע במשחב ושיקרה במערכות של החברת הסלולר ביגלל שנתתי מספר הזאות בכול פעם שפניתי למוקד אז זה נחשב כאילו הייתי בתל אביב או חיפה או כול מקום אחר בארץ אבל לא מספיק שזה חמור להמציא סתם דברים עליי אז אני מגלה שמנהל מוקד בתאריך 24.04.17 קנה על חשבוני דברים וביגלל זה רשום בחברה כיאלו הייתי בפתח תיקווה אני ביקשתי את פרטי עיסקה אך מסרבים לתת לי את המידע בדקתי באיימל את כול עיסקות שלי אמרתי לחברה במיכתבים ששלחתי להם שאני יבטל את הוראת הקבע עד שאני יקבל תשובות ושיבטלו את העיסקה גם אז איימו עליי שיעקלו לי את החשבון הבנק שלי ויעקלו לי את הבית גם אז חלק אמרו לי תיקח עורך דין תקבל הביטול והמידע השגוי והמוטעה שקיבלתי זה יותר לא היקרה השאלה שלי ואני חיוב לקבל מחיר מדויק כמה עולה עורך דין לצעריי אין לי ברר לקחת עורך דין שעולה כסף כי משרד התיקשורת אמר שהוא לא רוצה כלל לעזור לי כלל בעינין של המידע השגוי והחסימה שבוצע נגדי גם אני כימעט ללא שירות קרוב מחודש 22.08.18 עד עכשון אני חסום בחוזה של החברה כתוב שהלקוח חיוב להסביר מדוע התקשר מלא פעמים אמרתי לפניות הציבור שהמנהל המוקד שדיבר איתי בתאריך 22.08.17 שיקרה במערכות של החברה ומה שהכי חמור זה שעברתי השפלה במרכז השירות של החברה שפניתי לחברה למרכז השירות בתאריך 27.08.17 פניתי לצורך בירור ועים בוטל החסימה ושהחזירו את אחאיות היצרן אז הנציגה השפילה אותי מול כולם אמרה אתה פדופיל מיתקשר מלא פעמים אתה לא בסדר בראש למרות שהיא הבטיחה לי בתאריך 22.08.17 שהיא תעדכון אותי עים בוטל החסימה או לא כדי שאני לא יבוא סתם יש לי את הקלטה שהיא מבטיחה שהיא תחזור עליי בסופו של דבר המכשיר היתקלקל זה שבוטל עלו אחריות היצרן אז קניתי במקום אחר בחברה אחרת כי המכשיר החלק שלו עלו כימעט כמו מכשיר חדש אז קניתי חדש לגמריי חדש ונאלצתי להוציא מלא כסף עבור המכשיר החדש אני חיוב לדעת כמה עולה עורך דין בנושא של חברות הסלולר כי מה שקרה לי עלול ליקרות לעוד מישהו אז אני חיוב לדעת אני השמח לתשובה
שלום,
חל איסור על עורכי דין לפרסם שכר טרחה.
אתה רשאי ליצור קשר טלפוני ולברר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר