שלום
אני לומדת אצל מורה נהיגה כאשר בחודש וחצי סיימתי 31 שיעורים ואחרי שובעיים ניגשתי לטסט ונכשלתי
אני מחכה כבר חודשיים לטסט
וכל פעם המורה רוצה שאקח שיעורחם שעלות השיעור 280 שקל ודואג להגיד שיש לי עוד חודשיים לפחות עד הטסט הסא. ולתלמידים אחרים הוא משיג טסט מיד. אציין שהתלמידים שלו נגשים לטסט רק אחרי 45+ שיעורים ואני לא הסכמתי להגיע לכמות שיעורים כזאת.
כל פעם הוא אומר לתלמידה שאני מכירה שהוא יחזיר לי את הטופס ושהוא לא רוצה ללמד אותי כי אני לא מוכנה לקחת עוד שיעורים.
שסיימתי את ה28 שיעורים הוא אמר לי אם את לא רוצה לקחת עוד שיעורים אז אל תלמדי אצלי.
אציין שחלק מהשיעורים בכלל לא נהגתי רק ישבנו באוטו ולמדנו מהחוברת של התיאוריה.הזוי מבחינתי כסף לפח.
הוא יודע שאני אמא ל3 תינוקות שלא עובדת ועשיתי הכל כדי להוציא רישיון.
מה אני אמורה לעשות הוא רוצה להחזיר לי את הטופס כי מורה אחר לא יסכים לקבל אותי רק לטסט אם לא אסכים ללמוד אצלו.
שלום,
עליך לפנות בעניין זה לגורמים הרלוונטיים האחראיים בעניין. (איגוד מורי הנהיגה בישראל, משרד התחבורה וכו').
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר