לפני כשבועיים ביררתי לגבי קורס פסיכומטרי בסך 6900 ש״ח. ביררתי ביום חמישי והנציג של החברה אמר לי שהקורס מתחיל ביום שני ולכן היום האחרון להירשם הוא יום ראשון. ביום ראשון אכן נרשמתי וממש לפני שיצאתי מהבית אל הקורס ביום שני התקשרתי כדי לשאול כתובת שם אותו נציג אמר לי לא לצאת. הוא אמר שהקורס נדחה בשבוע בגלל ״ביקוש״ (כן בטח) כשעתיים לאחר מכן קיבלתי טלפון ממנהל הסניף שאליו נרשמתי ששינה את הסיבה לדחיית הקורס. הייתי אצלם ביום שלישי ולאחר שהייתי שם הבנתי שמדובר במקום חלטורה וביום רביעי ביקשתי החזר בטענה שקניתי קורס שהיה צריך להתחיל באותו שבוע והם שינו לאחר ששילמתי. הם מסרבים להחזיר את דמי ההרשמה 180₪ ומכחישים את העובד שמכר לי את הקורס וטוענים שהוא כבר לא עובד שם. יש לי את שמו המלא, ושיחה עם מנהלת הסניף שמוכיחה שנאמר לי שהקורס נדחה יום לאחר ששילמתי. האם ניתן לתבוע על כך?
שלום,
כן בוודאי.
מדובר פה על הפרת הסכם מצד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
או אם הם יבטלו לי את העסקה לא אוכל להגיש את התביעה?
תודה מראש
כן.
הם הפנו אותי למועצה לצרכנות. עלה לי חשש שאם אגיש תביעה קטנה יכול להיות שעוד אפסיד בנושא?
שלום,
באם החברה שינתה את תנאיי הקורס (לדוגמא שינתה תאריך) אזי היא הפרה את ההסכם ולכן אתה גם כן זכאי לביטול העסקה.
איזה סכום נהוג לתבוע כזה דבר? כמה אתה היית תובע?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר