היי
בספטמבר האחרון בעלי ואני התחתנו, לצורך החתונה לקחנו צלם שעשה עלינו רושם טוב וסגרנו חוזה מולו. מאותו הרגע ההתנהלות מולו הייתה לא נעימה ומזלזלת, לא קיבלנו תמונות save the date שהיינו אמורים והוא עזב את האירוע מוקדם יחסית והשאיר צוות (הוא מכחיש את העזיבה שלו, הצוות הוא צוות מזדמן ואפילו לא אנשים שהכרנו מראש). לאחר קבלת התמונות הבנתי שגם התוצאה הסופית לא לרוחינו, כשהגוע מכל היה שאין לי תמונה אחת אפילו כשאני "מדגמנת" את שמלת הכלה כמו שיש לכל כלה.. כמובן שאין אפשרות לשחזר את היום הזה ונאלצתי להשלים עם המצב. הוא ביקש מאיתנו לבחור את התמונות, תהליך מייגע בפני עצמו וכשסיימנו נזכר לעדכן אותנו שהחליף תוכנה במחשב ואנחנו צריכים לבחור מחדש.. לאחר שבחרנו מחדש הוא החליט שהוא לא מוכן לעבוד על תמונות נוף נוספות מעבר למה שעיצב ליום החתונה (תמונות אשר רצו על המסכים באולם שלא נבחרו על ידינו) ואלה יהיו תמונות הנוף המעוצבות היחדיות באלבום ולא משנה שאני רוצה יותר או אחרות.. חשוב לציין שלא מצויין בחוזה כמות תמונות הנוף שמאושרות לי והדבר הוא לידעתינו רק לאחר האירוע ותחילת העבודה שלו על האלבום. גם כאשר דברתי איתו וביקשתי לעצב את התמונות שבחרתי בנוסף הסביר לי בזלזול שאין לו זמן לזה והוא לא מתכוון להשקיע מעבר למה שכבר עשה. כמובן שכל הכסף הועבר אליו כבר מזמן. כמו כן רציתי לדעת אם מותר לי לכתוב חוות דעת שלילית על השרות (בלבד) שקיבלנו או שאני מסתכנת בהוצאת לשון הרע? תודה מראש למשיב!
שלום,
באם הצלם פעל בניגוד להסכם / חוזה ביניכם ויש לכם ראיות להוכחת הטעות בהחלט יש לכם עילה לתביעה בעניין זה.
מותר לך לכתוב את האמת. כתיבת אמת אינה (גם חוות דעת שלילית) אינה לשון הרע אלא אמת.
הוא יכול לתבוע על לשון הרע ללא עילה אך יפסיד בבית המשפט (באם יש לכם ראיות להוכחת האמת שלכם).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר