לפני כחודשיים וחצי טיילתי בקולומביה הוזמנתי כרטיסי טיסה לי ולחברתי דרך האתר של אויאנקה, חברת תעופה קולומביאנית. בפעם הראשונה שניסיתי לבצע את ההזמנה אחרי מילוי כל הפרטים הופיע דף Error, ניסיתי להזמין ושוב אותו דף, כמוצא אחרון ניסיתי להזמין טיסה אחרת באותו יום אך בשעה פחות סימפטית, מגיעה ב12 בלילה לבוגוטה, כדי לבדוק האם יש בעיה בטיסה הספציפית, אך גם כאן ההזמנה לא הושלמה ולא הופיע דף אישור. יום למחרת קיבלתי מייל שהם קיבלו את כל ההזמנות שלי, בחרו בשמי טיסה (זו של 12 בלילה) וחייבו אותי בכרטיס ללא ידיעתי. אחרי שיחות עם שירות לקוחות על מנת לשנות לטיסה הרצויה, נאמר לי להזמין את הטיסה הרצויה ולמלא באתר טופס לבקשת ביטול עסקה. כך עשיתי ואכן שבועיים לאחר מכן קיבלתי מייל שמבקש ממני לשלוח את פרטי הבנק אך עברו מאז חודשיים וללא שינוי. כל פעם שאני שולחת להם מייל בבקשה לקבל עדכון, נאמר לי שהבקשה עדיין מחכה לקבל אישור של מחלקת החזרים כספיים. האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה ?
שלום,
בהחלט יש מה לעשות, במידה ומדובר באתר / חברה ישראלית ו\או שיש לה סניף בישראל.
באם לא, יהיה עליך לפנות לעורך דין מקומי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר