תואם לי ביום ה', 27/09/2018 מסירה של הכרטיס אשראי.
המסירה הייתה אמורה להתבצע בין 15:00-18:00
הפסקתי את כל סדר היום שלי בחופש הפרטי שלי על מנת להיות זמין בבית.
השליח לא הגיע ולא יצר קשר.
התקשרתי ב18:07 למספר (פדקס)לדעת מדוע לא הגיע השליח כפי שהובטח והלה ענה לי בצורה שלי נשמעה מתנשאת ולא נעימה ("וזה מה שקובע")
"אני רואה שהתקשר אליך בחמישה לארבע ולא היה מענה"
"אני מאמין לך אבל זה מה שרשום לי וזה מה שקובע"
אז ברשימת השיחות שלי (שמוקלטות במלואן) לא מופיע שום ניסיון התקשרות ב15:55 ("חמישה לארבע")
השליח שמספר הטלפון שלו: 052-******* ניסה ליצור קשר ב11:26 והסברתי לו שאני לא בבית ואני אגיע רק בין 15:00-18:00 כפי שתיאמתי וזה אמר שהוא יגיע בשעות האלה.
וכמובן שלא הגיע.
פניתי לחברת האשראי ענתה לי נציגה (שמה שמור) והתנצלה ואמרה שתדאג באופן אישי למשלוח – ואכן התקשרו אליו מפדקס לקביעת מסירה נוספת שהייתה אמורה להתבצע היום, 05/10/2018 בין 09:00-12:00
(מוקלט + sms שנשלח) אז השעה עכשיו אחרי 12:00 ולא הגיע שום שליח, אז שוב התקשרתי ל03-9202267 ואותו קול מפעם שעבר ענה לי שזה בכלל לא תואם להיום וזה לא בדרך ושזה יהיה רק בפעם אחרת.
הזילות הזו בזמן הפרטי שלי מרתיחה אותי מאוד.
אני יודע שיש חוק על טכנאים, וזה מקרה של שליח
אבל אני עדיין חש עוגמת נפש עצומה ופגיעה ב6 שעות מהזמן שלי שלא יכולתי לסור לסידורים הפרטיים שלי.
אם תגידו לי שזה בר תביעה, שבוע הבא אני הולך להגיש נגדם תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
תודה.
שלום,
במקרה המתואר יש עילה לתביעה בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר