שלום רב,
לפני עשרה חודשים נפגשתי עם זוג שסגר איתי את
צילום האירוע שלהם וחתם על חוזה,
בנוסף לחבילה הזו, הזוג ביקש יום צילום נוסף (בתוספת תשלום).
הפגישה בינינו היתה בדצמבר, חתימת החוזה היתה מייד לאחר מכן ויום הצילום נערך בינואר.
לאחר יום הצילומים שערכנו, הזוג קיבל את התמונות ואף ציינו שהתמונות נראות מעולה, ומאז לא שמעתי מהם כלל וכלל עד שהם יצרו איתי קשר טלפוני כשבועיים לפני יום החתונה (החתונה נערכה באוגוסט), בשיחה זו הם מיינו את חוסר שביעות רצונם מיום הצילומים שנערך שמונה חודשים לפני כן, ועל כן דרשו לבטל את העסקה איתי.
בחוזה מצויין ששמי הביטול במקרה כזה הינו 50 אחוז מגובה העסקה (יש לציין שוויתרתי על חתונות אחרות שפנו אלי בנוגע לאותו התאריך, מכיוון שאני מחוייב להם בחוזה כמובן). הזוג מסרב לשלם בטענה שהם לא מרוצים מההתנהלות ומהעבודה שלי.
חשוב לציין, שבכל הזמן שעבר מיום הצילומים ועד לשבועיים מעט החתונה, לא קיבלתי שום פניה או בקשה מהזוג לגבי איכות התמונות או דרישה לביטול או שינוי העסקה. וכמו כן, עקב המועד הקרוב שבו ביטלו אותי, נאלצתי לשלם לצוות שלי סכום מלא כאילו הם צילמו את החתונה כרגיל (מן הסתם, התחייבו לעבוד איתי בחתונה וסירבו לעבודות נוספות שהציעו להם, לכן נאלצתי לשלם להם)
איך עלי להתנהל במקרה כזה?
שלום,
בהתאם למתואר יהיה עליך להגיש תביעה כנגד הזוג לצורך קבלת כספך בהתאם להסכם.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר