רכשתי רכב מטרייד מוביל ויש חלק שלא סידרו אותו בחלק הקידמי ניקל שבור, ומסרבים לתקן אותו פניתי עשרות פעמים ,האם יש לי קייס? שיחזירו לי את. הסכום שלושת אלפים ש"ח או שיחזירו לי את כל הכסף על רכישת רכב בטרייד אין
שלום,
חסרים לי פרטים רבים כדי שאוכל לענות על שאלתך.
המידע שמסרת הוא חלקי בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חתמתי איתם על חוזה, בידיעה שיסדרו לי את החלק השבור , זה לא היה בחוזה התנאי, יש לי התכתבויות בוואטסאפ עד אוגסט, עם המנהל הקודם של אותו סניף שרכשתי, וסירבו לי לתקן כיוון שהעלות גבוהה, האם יש קיעס להחזיר רכב זה פלוס החזר כספי על הרכב שלי בטרייד אין שביצעתי,
שלום,
באם הצד השני הפר הסכם וההפרה היא מהותית אתה רשאי לבטל את העיסקה (באמצעות בית המשפט) ולקבל את כספך בחזרה.
כל זאת כאמור בתנאי שיש לך ראיות להוכחת טענותיך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
האם שליחת ואטסאפ וצילום הפגיעה של הרכב למנהל השירות , וכמה חודשים לאחר מכן לנציגת שירות לקוחות, וסירובם בתיקון הוכחה לביטול עיסקה? לא משנה שעברו שמונה חודשים?
שלום,
אינני יכול לענות על שאלה זו. כדי שאוכל לתת תשובה מקצועית עליי לעיין בראיות שיש ברשותך להוכחת טענותיך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר