אהלן,נרשמתי לקורס איביי לפני ככמעט שנה,לאחר שלא עזרו לי בכלל אחרי שהשארתי המון הודעות במזכירות השארתי פרטים באתר המכירות שלהם כדי שבאמת יחזרו אלי,ענה לי נציג הסברתי לו את העניין המאוד מביך,והוא תכנן להעביר אותה לכיתה שלו בטענה שהייתי ב"חברת בת" שלהם,על הדרך הוא מסביר לי על קורס אחר "שיווק שותפים" שבכלל לא רציתי,הסביר לי שיש 12 תשלומים ועניתי לו שזה נוח אבל אני עושה רק תשלום אחד ואני לא אוהב לפרוס.הבאתי לו פרטי אשראי ות"ז כי חשבתי שהוא צריך להשלים פרטים על מנת שאני אכנס לכיתה ולחברה הראשית שלהם.
לאחר מכך קיבלתי קבלה למייל על סך 5400 שקלים.
חזרתי אליו שאלתי אותו אם הקבלה על הקורס אייבי הישן?כי שילמתי על הכל
והוא ענה שהסכמתי ושילמתי על "שיווק שותפים" ובכלל פרס לי ל12 תשלומים ולא שאל אותי,אי הבנה שלי ושלו.לא עברו 4 ימים ביקשתי לבטל את הקורס אני רק מבהיא שפתחתי 5 תכנים שבגדול הם "מי אנחנו" ולא נחשפתי לפרטים אישיים או חדשים.
לתגובתם "זוהי המדניות שלנו אני לא יכולה להחזיר לך את הכסף" והשיגה לי אחרי מאבק מאוד מעייף 17% הנחה שממש לא עוזרים לי.
אני הבהרתי להם את המצב הכלכלי שלי,אני במינוס עוד לפני ש"קניתי" את הקורס החדש,רק רציתי עזרה שלא קיבלתי חצי שנה!
ביקשתי לדבר עם בעל החברה ותגובתה של המנהלת "השארתי לו הודעה לא מבטיחה שהוא יחזור אליך השבוע או אפילו חודשיים"
יש לי שיחות מוקלטות.
מה עלי לעשות?
תודה מראש.
שלום,
עליך לפנות לעו"ד לצורך טיפול משפטי בעניינך.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר