קבעתי טיפול לייזר להורדת רוזיאציה נאמר לי בפגישה עם הרופא שזה מקרה קל ושתוך 3-5 טיפולים תיעלם לגמרי הרוזיציאה , יצאתי מרוצה שילמתי והתחלתי טיפולים .
לאחר חמישה טיפולים לא ראיתי שום שינוי ואמרו לי שיוסיפו לי טיפולים עשיתי עוד שני טיפולים שוב ללא הצלחה מספקת והגעתי להחלטה להפסיק תטיפולים מכיוון שאיני מאמין שיוכלו לפתור תבעיה שלי גם אם אני אמשיך. ביקשתי החזר כספי מכיוון שלא עמדו בהתחייבות שלהם והם מסרבים בטענה שלפי התמונות שצילמו ירדה טיפה האדמומיות ומציעים טיפולים נוספים , חשוב להגיד שכל טיפול כרוך בכאב רב וובאדמימות וסימנים לאחר טיפול האם יש עילה לתביעה וסיכוי להשיג את כספי חזרה ??
תודה על העזרה
שלום,
כן בהחלט יש פה עילה לתביעה הכולל הפרת הסכם, רשלנות, הטעייה וכו'.
ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לאחר כמה שיחות שלי איתם הם אמרו שיצרו קשר עם המנהלים שלהם היום החזירו לי תשובה הם אומרים שהם לא מוכנים להחזיר את כספי מכיוון שלאחר התיעצות עם הדוקטור ראו שיפור משמעותי בתמונות אצלהם במאגר (אין שיפור ).
כמו כן הם שוב הציעו טיפולים נוספים כדי להגיע לתוצאה טובה יותר דבר שאני בטוח שלא יכול לקרות.
הטיפול שלהם לא הצליח ואני איבדתי תקווה שיעזרו לי ובגלל זה אני מסרב לטיפולים נוספים.
אני מעוניין לתבוע אותם יש לי סיכוי לזכות ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר