שלום ברצוני להתייעץ עם עו"ד על תביעה נגד חברת תיירות. אני הזמנתי חופשה לטורקיה בחודש ספטמבר 5 לילות ו 6 ימים ורכשתי טיול מאורגן, ביקשתי מדריך ישראלי דובר עברית שהיה אמור לחכות לנו בשדה התעופה בן גוריון החברה יצרה קשר איתנו שבוע לפני הנסיעה ונתנה הסבר כללי על הטיול באיזה זמן ואיפה צריכים להיפגש יחד עם שאר הקבוצה בשדה התעופה. לצערי המדריך לא יצר שום קשר איתנו לא חיכה לנו בשדה התעופה ונאלצתי לנסוע לבד לא היה אף אחד איתי ואני לא ידעתי מה לעשות. הגעתי לשדה התעופה באיסטנבול, אפילו לא היה מדריך בשדה התעופה, המדריך חיכה לנו בחוץ ביציאה של שדה התעופה איסטנבול ולא היה דובר עברית כפי שביקשתי שהתקשרתי לחברת תיירות נתנו לי יחס מזלזל לא ענו לי והבטיחו לי הבטחות שווא וזה היה עגומת נפש. לא הייתה שום פגישת היכרות של הקבוצה לא היה שום דבר בנוסף לכך לא ידענו באיזה בית מלון אנחנו נהיה לא ידענו כלום לא הייתה פגישת היכרות כמו שהזכרתי קודם המסלול היה שני ימים רק בכל הטיול שזה לא היה שווה את העלות שהשקעתי בטיול הזה ואני אני מעוניינת להגיש תביעה נגדם, אבל ברצוני לדעת מה סכום הפיצוי המקרה הזה?
של,
כדי שאוכל לייעץ באשר לסכום הפיצוי עליי להכיר את סיפור המקרה לעומקו ולעיין בראיות שיש בידך להוכחת הטענות.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר