רכשתי חבילת טיפולי פנים - 4 טיפולים בסך של 5000 ש"ח בחברה מסוימת מאחר ולא הצלחתי להגיע לטיפולים (המכון נמצא בתל אביב ואני גרה ליד צומת בני ראם) וסיבות של ילדים, עבודה ביקשתי לבטל את העסקה ונעניתי בשלילה. תואם טיפול , נסעתי לתל אביב חניתי בחניו שהוא לא זול ועליתי למכון. (חשוב לי לציין שלפני שיצאתי מביתי התקשרתי על מנת לוודא את התור וכן חנייה קרובה ונענו לי בחיוב) כשהגעתי נאמר לי שהם מתנצלים והם שכחו להודיע לי שהרופא לא מגיע היום ופה ביקשתי לדבר עם המנהלת וכך היה. סיכמנו שהחבילה תבוטל ואקבל החזר כספי מלא בעבור החבילה שקניתי. מאחר שעברו ואת זאת אני יודעת בדיעבד, שבועיים מיום הרכישה האם יש לי סיכויי בתביעות קטנות לתבוע?
שלום,
אני מניח שאת מתכוונת מהם סיכוייך לזכות בתביעה (כי יש לך 100% סיכוי להגיש תביעה ... לעומת לזכות בה).
בהתאם למתואר בהחלט סיכוייך לזכות גבוהים, אך כדי שאוכל לענות לך בוודאות, עליי לעיין בראיות שיש ברשותך להוכחת טענותיך.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר