שלום רב,
לפני בערך כחמשה חודשים קיבלתי שירות חד פעמי מבית עסק, בעל העסק ביקש להעביר את התשלום דרך אפליקציית תשלום, כשניסיתי להעביר את הכסף כמה פעמים בעל העסק פנה אלי גם כמה פעמים וטען שלא מופיע אצלו שהתקבל סכום כלשהו מהצד שלי, צריך לציין שהוא טעה בפרטים שמסר ולכן התעכב התשלום, לכן ביצעתי את התשלום דרך העברה בנקאית. לאחר מכן גיליתי שכן הועבר הכסף ולמעשה הוא קיבל סכום כפול מהסכום המקורי.
התקשרתי אליו כמה פעמים כדי לקבל את הכסף בחזרה. כל חודש אני פונה אליו ורודפת אחריו והוא מתחמק. לפני כמה ימים יצרתי איתו קשר שוב, והוא אמר שאינו הולך לזכות אותי בסכום המלא אלא הוא הולך לקזז את המע"מ כי הוא צריך להוציא חשבונית! לא הבנתי למה חשבונית ועל מה הוא קיבל כסף בבנק שיעביר ישירות מהבנק על מה כל העגמת נפש הזו. והוא אפילו אומר שאני אגיד תודה שהוא מקזז רק את המע"מ ואפילו שהוא רודף אחרי העניין הזה. לא הבנתי כי אני זו שרדפתי אחריו חודשים והוא גרם לי לעגמת נפש ובסוף לא מזכה אותי בסכום מלא.
איך אפשר להתקדם מכאן ולקבל את הכסף שלי בחזרה?
שלום,
באם אינך מצליחה להשיב את כספך בחזרה, עליך לפנות בעניין זה לאיש מקצוע (עו"ד).
ככל שאת מעוניינת ביעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר