לפני כשנה וקצת הוצאתי מכשיר בהוראת קבע דרך חברת פלאפון במשך שנה למיטב ידיעתי שילמתי בזמן בחיים לא התקשרו אליי שלא קיבלו תשלום, לא קיבלתי אפילו שיחה אחת מהם על כל נושא כלשהו.... היום בבוקר מתקשרים אחיי מחברת עורכי דיו להגיד לי שהתיק שלי הגיע אליהם מפלאפון על חוב של 7 אלף שקל שזה שיקרי לגמרי זה אומר בעצם שכל השנה לא שילמתי להם ואומרים לי שאני חייב להם גם עוד 700 שקל על טיפול שלהם בתיק. מזה אמור להביע? למה לא התקשרו אליי? ואני גם כן שילמתי יש לי את ההורדות בעובר ושב, למה השיחה הראשונה שאני צריך לקבל זה מחברת עורכי דין ועוד מדברים איתי על סכום כזה. מה אפשר לעשות? ואם יש אפשרות לתבוע אותם בחזרה
שלום,
בטרם אתה רץ לתבוע את החברה, אני מציע להסדיר את עניין החוב.
אני מציע לפנות לעו"ד כדי שזה יוציא מכתב תגובה למכתב ההתראה של עורכי הדין וינהל מו"מ כדי לסגור את החוב או במידת הצורך להסדירו. כאשר הכל הסתיים רק אז אפשר יהיה לבחון האם יש מקום לתביעה.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי. השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר