היי, רציתי להתייעץ,
במוצש האחרון רכשתי מחשב נייד בגודל 17.3 אינץ'.
המק"ט שעל החשבונית, והמק"ט באתר תואמים, אך בחשבונית מופיע 15.6 אינץ' ובאתר מופיע 17.3 על אותו המק"ט
בעת הרכישה המוכר כנראה לא שם לב לזה שרשום באותיות קטנות מתחת לכותרת 15.6 ולא 17.3.
כשהגיע המחשב, צוות העובדים אמר, שמשהו מוזר והוא נראה קטן, אבל רשום שזה 17.3 אז זה 17.3, חשוב לי לפרגן למי שמכר לי את המחשב, כי למרות הבלבול באשמת האתר, הבחור נרתם לעזור ולוודא שמלבד הגודל (מצחיק קצת) הוא עשה בדיקה היקפית מעמיקה ועזר בהפעלה והרצה הראשונית של המחשב, ונתן טיפים מעבר למה שהוא חייב.
הגעתי הביתה ואחרי עדכוני תוכנה, אכן זה ה-15.6 ולא ה-17.3
דיווחתי למוקד, את השינוי עשו היום באתר, זה תוקן.
שאלתי היא, במידה ולא יענו לבקשת ההחלפה של המחשב שנרכש במחשב שהובטח, מה אפשר לעשות?
צירפתי תמונות מהאתר לפני השינוי, כולל מספרי מק"ט, גדלים
ואף בתמונת קטלוג ה-17.3 אפשר לראות שהכותרת שונה
מהתוכן.
החברה הציעה זיכוי מלא או זיכוי/פיצוי של 200 שקל.
הבעיה שלא מתאים לי לרכוש בחברה אחרת, מצד שני המחשב אינו תואם את המפרט שהזמנתי ומצד שלישי פיצוי/זיכויי בגובה 200 שח הוא בזיוני.
ההפרש בין המחשב שרכשתי למחשב שקיבלתי הוא 2,000 שח. והחברה לא מוכנה לספק את המחשב שפורסם באתר, שרכשתי בעצם.
מה עושים?
שלום,
את זכאית לקבל בדיוק את המחשב שרכשת. לא פחות ולא יותר ועל החברה לספק לך בדיוק את המחשב שרכשת.
ככל שלא עשה כן, בהתאם לחוק את רשאית לבטל את העסקה או לקיימה במלואה ובנוסף את זכאית לפיצויים בגין הפרת הסכם, הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
באם יש לך את כל הראיות להוכחת הטענות, אני ממליץ לך לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר