ביום רביעי דיברתי עם מישהו בן 35, מחולון, סיפר לי על הרכב והיה נשמע לי בסדר גמור. הוא ביקש מקדמה של 500 שקלים בשביל שאני אראה לו רצינות ושהוא ידע לסנן את כל האנשים שרוצים את האוטו. ואמר שאם אני מבטלת, הכסף חוזר אלי בחזרה. במוצאי שבת הגעתי למצב שהתחננתי אליו שיבוא איתי למוסך, לבדיקה. ורק אחרי כמה טלפונים הוא הסכים וטען שזה "מבזבז לו את הזמן".
הגיע יום ראשון, הגעתי עם מישהו שאני סומכת עליו והמוכר ניסה לשכנע אותנו ללכת למוסכניק, משהו בקטנה, אבל התעקשנו ללכת למכון בדיקה. באמצע הדרך הוא פשוט עצר את המכונית בפתאומיות, ואמר לנו בצורה הכי חדה והכי מגעילה שאנחנו מבזבזים לו את הזמן, ושהוא לא מתכוון להחזיר לנו את הכסף, כל זה למרות שיש לי הודעה על זה שהכסף יוחזר אם אבטל. הגענו למוסך, אחרי חצי שעה הגיעו התוצאות. אמנם גיר, שילדה ומנוע נקיים אבל מלא מלא ליקויים. אבל הוא לא טרח לספר לנו שהאוטו עבר פעמיים תאונות ולא על הליקויים. את הכסף לא קיבלתי בחזרה. חזרתי לביתי בדרום מתוסכלת ועם הרגשה שרימו אותי. מה אפשר לעשות?
שלום,
להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר