שלום הזמנתי תור להחלקה יפנית נאמר לי בקביעת תור שזה 1300 ש"ח כולל תספורת. לאחר מכן עשיתי את ההחלקה אחרי 5 שעות שהגיע רגע התשלום הוא דרש 1400 ש"ח. ובנוסף הוצא לי חומרים לשיקום שיער, ומסכה בסך 300 ש"ח. לאחר יום ההחלקה לא יצאה טוב שלחתי תמונות לספר הוא טען שזה לא קרה מעולם ושאני אגיע לתיקון נקבע לי תור לאחר שבוע ימים לא הצלחתי להגיע כי יש לי 3 ילדים קטינים ולא היה מי שישמור. הוא כעס עלי וטען שאני חוצפנית ושהוא לא יחזיר לי את הכסף. עבר חודש היה סגר שנפתחו המספרות הוא לא עונה לי בהודעות ולא טלפונים יש לי עוגמת נפש כי לאחר ההחלקה השיער נפוח הרבה יותר שרוף ורק בגלל ההחלקה הסתפרתי קצר מאוד וכרגע זה נראה ממש מזעזע. וכמובן אין לי צורך במסכות שנקנו כי אין לי החלקה אשמח לדעת האם יש לי יכולת לתבוע את הספר על הנזק ועל ההתעלמות לתקן את הנזק שנעשה לי תודה.
שלום,
תחילה אגיד כי על פניו ובהתאם למתואר יש לך אחריות תורמת לעוגמת הנפש שנגרמה לך (לא הגעת לתור שנקבע לך כדי לבצע תיקון).
בכל מקרה כדי שאוכל לענות על שאלתך יש לבחון את הראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות (ובמילים אחרות - כשאת אומרת שיצא לא טוב - למה את מתכוונת ? האם לא מצא חן בעיניך או שמדובר פה ברשלנות מקצועית ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר