שלום רבב חברת פריי טי וי חסמה אותי מקבלת שירות לקוחות שלהם בכול ערוצי הלקוחות שלהם אז אני עים תקלות ללא אפשרות לטפל אפילו ששלחתי בן משפחה שידבר איתם בימקומי סירבו ומסרבים לטפל בתקלה שיש ועוד משהו שלחו לי לא מיזמן פנו לעורך דין טוענים בפריי טי וי גם זה קרה ליפני שבועים ביגלל שיש תקלה בכרטיס אשראי שלא ניתן לחיוב ואני כן דיוחתי אז עורך דין שלהם פנה עליי דורש 50 אלף שקל על זה שלא דיוחתי ולא פניתי למרות שכן שלחתי איימל לפניות באיימל שלהם אבל הם אחה שלא עונים לי בכונה התקלה אני כבר כימעט שתי חודשים עים התקלה השאלה עים זה חוקי מה שהם עושים לי החסימה של קבלת שירות ניהיה ביגלל ויכוח שהיה ביני למנהל המוקד שלהם המנהל שיקר ואמר שאני מטריד למרות שזה לא נכון עים אני יכול להגיש תביעה נגד החברה הזו השמח למענה תודה זה ממש ממש חשוב לי
שלום,
קראתי את הדברים, אך הדברים אינם מובנים לי. איתך הסליחה.
אני מניח שמה שקרה זה שבמשך תקופה לא שילמת בעבור השירות וניתקו אותך.
כעת יש לך חוב וכדי שתחזור לקבל שירות, עליך לשלם את החוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
שלום רבב מגיב כי ניראה שלא הבנת אותי נכון החסימה של קבלת שירות היה ליפני שלא שילמתי זה אומר בחודש 11 היה חסימה הכול היה תקין וזה התקלות שלא הצלחתי להיכנס לשירות והיה תקלות רבות בחודש 12 ובינואר רק היה את הבעיה בחברת אשראי עורך דין שלהם היתקשר עליי עצבני אמר שביגלל שלא דיוחתי על הבעיה של אמצעי התשלום אז הוא דורש 50 אלף שקל ביגלל שלא דיוחתי על הבעיה התקלות היה ליפני הבעיה חשוב להגיד שאני אדם נכה והם יודעים זואת פריי טי וי
שלום,
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר