אני שוקלת להגיש תביעה מקרה צרכני מטריד הקשור לחברת מטבחי , אשר התקינה בביתי בשנת 2019 מטבח
לאחר מספר שנים החלו חזיתות המטבח להצהיב באופן משמעותי. בעקבות פניותיי לחברה נשלח לביתי בודק מטעמם (בתשלום של 300 ₪), אשר ציין כי מדובר בפגם מוכר הקשור ללקה שבה נעשה שימוש, ואף אמר כי התקלה הייתה ידועה לחברה כבר בשנת 2019 ואף הופיעה במטבחי התצוגה שלהם.
לאחר הבדיקה התחייבה החברה להחליף את כל חזיתות המטבח. לאחר המתנה של כארבעה חודשים נקבע מועד התקנה. בהתאם לכך פיניתי את המטבח והקדשתי יום עבודה שלם לצורך ההתקנה.
ביום ההתקנה לא הגיעו מתקינים. רק לאחר שפניתי בעצמי לחברה חזר אליי נציג מהמפעל והודיע כי החזיתות שהוכנו פגומות ולכן ההתקנה לא תתבצע. לא ניתנה התנצלות, לא נקבע מועד חלופי ברור, ומאז ניסיונותיי ליצור קשר עם החברה – גם טלפונית – נותרו ללא מענה.
מעבר לנזק ולטרחה שנגרמו לי, עולה מדברי הבודק כי מדובר בפגם שהיה ידוע לחברה כבר בשנת 2019. אם כך, ייתכן שמדובר בתקלה רחבה המשפיעה גם על לקוחות נוספים.
פניתי גם למועצה הישראלית לצרכנות ולרשות להגנת הצרכן, אך לאור אופן ההתנהלות של החברה אני סבורה כי יש כאן עניין צרכני רחב הראוי לבחינה תקשורתית.
אשמח לקבל חוות דעת מה עלי לעשות. כמובן מעדיפה שיתקנו לי את המטבח. אבל אם בחברה לא לוקחת אחריות איזה סוג תביעה אני יכולה להגיש. המחיר של המטבח לפני 8 שנים היה סביב 40 אלף שקל. הסכום הזה כיום לא מספיק להחלפה של המטבח ברמה כזאת
שלום,
קראתי. בהתאם למתואר יש לך עילה לתביעה.
בשל מורכבות המקרה והתשובה, אני מציע שתפני אליי טלפונית לצורך קבלת ייעוץ משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר