אני עובד בחוץ לארץ מזה כחמש שנים,עד עתה שילמתי מזונות בזמן. ישנה ערובה להבטחת מזונות אישה וילדים. אינני עובד כבר כמה חודשים. ביקשתי להעביר כספים מהערובה והאישה מתנגדת ופנתה להוצאה לפועל. מה ההגיון? לכך הם נועדו! בית משפט יאשר בקשה שלי לקחת כספים מהערובה בשביל המזונות, עד שאמצא עבודה חדשה?
אני מניח שהערובה ניתנה במסגרת בקשה לביטול עיכוב יציאה מן הארץ. אם כך, תוכל להגיש בקשה להשבת עיכוב היציאה מן הארץ וביטול הערובה. בשלב הזה יבטלו את הערובה אר תושב אליך. אשתך תוכל להיפרע מערובה זו.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורכת דין ונוטריון איריס גרבר
053-9428977
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

ניתן להגיש בקשה לישוב סכסוך ולטעון להפחתת מזונות מחמת שצרכי הילד קטנו, אם קטנו ועקב זה שהילד כמעט לא נמצא בחזקת האם...
המשך תשובה