שלום רב אני נכה צה"ל 25%, הגשתי בקשה לתט"ר והרופא המחוזי אישר את ימי המחלה בנכות המוכרת, אך המשרד טוען שלא מגיע תט"ר למי שלא עבד או עובד, האם זה נכון, ומה ההיגיון בזה? בהוראת אגף שיקום נכים מס' 43.05, מצויין בסעיף 27,31, על מי שהיה מובטל, אשמח להסבר. תודה רבה
יש אפשרות לשלם תט"ר למי שלא עבד טרם פציעתו - למשל חייל שנפצע תוך כדי שירות והשתחרר עקב הפציעה. לפני שנפצע היה חייל ולא עבד. אני מניחה שאלו לא הנסיבות של המקרה שלך. האם לפני ימי המחלה לא עבדת בגלל הנכות או מסיבה אחרת?
שאלו את מנהל/ת הפורום:
תמר סיון משרד עו"ד
055-4532758
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
אודי שלום, אני מניחה שהבן שלך בשירות חובה. התביעה במקרה כזה היא תביעה במסגרת חוק הנכים, שכוללת בתוכה את הפציעה ואת השלכות הרשלנות. הנכות נקבעת לפי מצב הרגל בלי להפריד בין הנזק המקורי לנזק מהרשלנות, ו...
המשך תשובה