קרוב משפחה שלי היה נפגע עבירה- 2 סודנים תקפו אותו והכו אותו בחוזקה. עצרו אותם וטרם נקבע דיון. הקרוב משפחה נפטר בפתאומיות מהתקף לב ואני רוצה לדעת מהן הזכויות של המשפחה כאשר הנפגע מת? האם יש להם את הזכות להמשיך את הדיון? איך זה הולך בדיוק?
שלום לך,
במקרה ונפגע העבירה הישיר מהארוע נפטר, משפחתו נכנסת לנעליו ומייצגת אותו כמשפחת נפגע העבירה ועל כן כל הזכויות המגיעות לנפגע - אותן זכויות ממש מגיעות גם למשפחתו הקרובה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד שי שקד
053-8007583
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום רב, ברור שלא! המעשה המתואר מהווה עבירה אתית ויכולה לעלות גם עד כדי עבירה פלילית. בברכה, שי שקד, עו"ד...
המשך תשובה