בבעלותי חנות ונימצא שם דייר מוגן,הגג דולף והוא מבקש שהזפת לו את הגג ,האם הוא צריך להשתתף בעלויות? האם אני חייב לזפת לו את הגג? תודה
שלום רב,
בהתאם לסעיף 68 לחוק הגנת הדייר: "בעל הבית חייב לתקן את התיקונים הדרושים להחזקת הבית במצב תקין וראוי לשימוש"
כלומר על בעל הבית לתקן את הדליפה בגג ולזפת את הגג.
הדייר ובעל הבית יישאו בעלויות שווה בשווה.
בברכה,
און צוק, עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד און צוק
055-4532797
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב, בהתאם לחוק הגנת הדייר יכולים להכנס בנעלי הדייר המוגן בן הזוג, באין בן זוג ילדי הדייר, ובאין ילדים יורשיו האחרים, שגרו עימו חצי שנה טרם פטירתו ואין להם דירה אחרת למגוריהם. בברכה, און צו...
המשך תשובה