היי יהונתן בדרך כלל תהליך הבדיקה לוקח כשנה וחודשיים מרגע ההגשה האם ידוע לך או יש לך איזה תיק מ 2017 שהחל בדיקה ? או שעדיין תקועים ב 16 ?
אלירן שלום,
שמי אדם ידיד ואני עורך הדין שמנהל את הפורום.
התיק הכי מאוחר שאושר ללקוח שלי הוא מספטמבר 2016. אך יש לי עוד הרבה לקוחות ממועדים מוקדמים יותר, שעוד לא אושרו. לצערי קשה לי לומר שאני רואה כאן שיטתיות ויכול לקבוע מועד מדוייק. חשוב לציין שכל הזמן מגיעים אישורי אזרחות (בדמות תעודות לידה) כך שבהחלט ניתן לומר שההליכים מתקדמים.
בברכה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אדם ידיד
055-4547239
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אמליץ לבדוק תכופות את התיק ולוודא שאין דרישה בתיק, כי אם יש , חשוב מאד לתת לה מענה מהיר כדי שהבקשה לא תידחה. ...
המשך תשובה