שלום אני מתגוררת בבנין בעל 5 קומות כשאני בקומה האחרונה, יש לי זכות לבנות מעליי וכעת החלטתי שאני רוצה לבנות על 40 המ"ר שלי בגג. האם אני חייבת הסכמה של כל השכנים או רק של רובם? ואם כן האם אני חייבת בפיצויים האישי? כיצד זה מתבצע ומה הם החוקים? בתודה מראש על תשובתכם מתי
הצמדת גג לדירה אינה מקנה לבעליה את הזכות לבנות על הגג ללא הסכמת כל יתר בעלי הדירות או הענקת הזכות לנצל מלוא אחוזי הבניה שנתרו בבניין. הוראת החוק הרבנטית היא סעיף 71 ב' לחוק המקרקעין ופסיקה שפירשה את הסעיף בסיטואציה כשלך.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אושר אלקיים משרד עורכי דין
055-4533054
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שרה מגדלביץ שלום ניתן לבצע את התהליך אבל יש לבחון מספר היבטים שיכולים לסייע בהיבטי המס השונים בצורה משמעותית, ולחסוך מאות אלפי שקלים. מוזמנים ליצור עם משרדנו קשר ונשמח לסייע! בברכה, אושר אלק...
המשך תשובה