בעלי קיבל ירושה גדולה מבת משפחה שנפטרה כחצי שנה לפני שפנינו להליך הגירושין, והוא טוען שהכסף הזה שייך לו באופן בלעדי. האם הוא צודק? הכסף ניתן לו חודשיים לפני שהחלטנו על הגירושין.
הצדק עם בעלך וזאת, ללא קשר לשאלת הגירושין, שכן סעיף 5(א)(1) לחוק יחסי ממון, קובע כי נכסים שקיבל מי מבני הזוג בירושה, אינם מהווים חלק מהרכוש המשותף.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד יוני שמיל
055-4532834
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אתי שלום ביחד עם הסכם הגירושין יש להכין גם פסיקתא להגשה לבית הדין הרבני שיאשר את החלוקה של קרן הפנסיה. את הפסיקתא יש לשלוח לחברת הביטוח והיא מבצעת עכשיו את החלוקה (הכספים יועברו רק בפנסיה אך החלוקה ...
המשך תשובה