עבדתי כמזכירה בחב' פרטית שנה ו-4.5 חודשים. החודש מונה לחברה מנכ"ל, שכבר בשבוע הראשון התייחס אלי בזלזול. למשל, ציפה שאכין לו קפה, שאזמין לו ארוחת צהרים, ובעודי מחפשת איזה שהוא מסמך "פלט" את המילה "סקלרוזה". ימי חמישי אינני עובדת והוא דרש שאגיע ביום חמישי ,מבלי לשאול אותי אפילו אם זה בסדר מבחינתי(רצה שאבוא בשבת אבל בעל החברה הבהיר לו שאין לו רשיון לפתוח בשבת). בחמישי אמרתי לו כשנראה אגיע מחר (יום ו')כדי לטפל בחומר השוטף שהצטבר, והוא לא אמר כלום. למוחורת הגעתי למשרד, ואחרי 20 דקות הוא הגיע ושאל בטון מגעיל "מה את עושה פה",ו"יש לי עכשיו ראיון ואני צריך את החדר", עניתי:"או.קי. תן לי 2 דקות, ואפנה את החדר"ואז הוא ענה בגסות:"עזבי הכל, צאי מהחדר וסגרי אחרייך את הדלת". מטון דיבורו הרגשתי ממש שהוא זרק אותי מהחדר, זאת בנוסף להערה הפוגענית "סקלירוזה" מיום האתמול, ולכן החלטתי להתפטר. התקשרתי לבעל החברה והודעתי לו שאני מסיימת עבודתי בסוף החודש.אציין שהודעת ההתפטרות היתה ב-11.11.11 וסיימתי ב-30.11. האם אני זכאית לפיצויי פיטורין במקרה זה, למרות שאני זו שהתפטרתי? אם, כן, הייתי רוצה לדעת מה הסכום שמגיע לי (פיצויים, ימי חופשה והבראה) בהתחשב בכך שעבדתי 4 ימים בשבוע,ומעולם לא לקחתי ימי חופש או מחלה ע"ח המעביד, ולא קבלתי אף פעם דמי הבראה. בתודה מראש על התייחסותך לשאלותי.
שכחתי לציין שעבודתי היתה שעתית, לפי 25 ש"ח לשעה. בנוב' למשל:136שעות, באוק' 117, בספט' 104, באוג' 97, ביולי 116 יוני 102 במאי 102. איך מחשבים במקרה כזה? תודה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
היה והודעת על סיבת התפטרותךך, תהיי זכאית לפיצויי פיטורים, אך חובת ההוכחה היא עליך.
חישוב הפיצויים הינו ממוצע 12 חודשי שכר אחרונים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
